Solo System hordozható infraszauna rendszer

Fekvő szaunarendszer

188 cm x 71 cm x 46 cm

9 infravörös sugárzó

Szeretne egy kis időt saját magára fordítani?
Használja a Solo System®fekvő szaunarendszert, amely a legjobb a hordozható infraszaunák között.

Mobil, fekvő infraszauna a kényelmes egészségért!

Solo System személyi, hordozható infraszaunánk olyan, mint egy hálózsák a lélek számára. Az egyedülálló Solocarbon® sugárzótestekkel, ultra alacsony EMF kibocsátással és a gyönyörű bambusz carbon designnal a Solo a legjobb mobil infraszauna, amely elfogadható áron, és nagyon hatékonyan nyújt megnyugvást.
Fedezze fel mindazt, ami miatt a Sunlighten Solo System fekvő szaunát olyan sokan részesítik előnyben világszerte.

Solocarbon távoli infravörös terápia

Ön egészségesebb és boldogabb lesz, ha testét körbesugározza a Solocarbon által kibocsátott sugarakkal. A Solocarbon távoli infravörös technológia bizonyítottan jótékony hatású sugárzást állít elő, és biztonságos.

Azért annyira hatékony, mert az infravörös sugárzó belül jobban felmelegíti a testét, mint a bőrfelületét.
A Solocarbon az egyetlen infravörös sugárzótest, amely bizonyítottan csökkenti a vérnyomást, növeli a belső hőmérsékletet és segíti a súlycsökkenést.

Tudjon meg többet a Solocarbon technológiáról 

Érje el elméje békés állapotát az elektromágneses kibocsátás nélküli Ultra Alacsony EMF Technológiával

Solocarbon sugárzóink nem csak a leghatékonyabb infravörös sugárzók a piacon, hanem a legbiztonságosabbak is.

A Solocarbon® panelek egyedülálló anyagkeveréket tartalmaznak, és az összetevő anyagokat minőség tekintetében a Sunlighten™ mindig 100%-ban ellenőrzi. Ez azt jelenti, hogy – ellentétben a piacon lévő többi szaunával – mi garantálni tudjuk minden egyes különálló sugárzó panel biztonságát és hatékonyságát. Szabadalmaztatott sugárzótestjeinknek gyakorlatilag NINCS ELEKTROMÁGNESES KIBOCSÁTÁSA, ami nagy dózisban károsíthatná a szervezetet.

Kattintson az EMF vizsgálati eredményeihez

Mindezek mellett még a Solocarbon® panelek hőszigeteltek is, a gyártás során nem használunk huzalokat és ragasztókat, tehát a melegítés során nem fordulhat elő egészségkárosító gázok kibocsátása. A Solo az elérhető legbiztonságosabb, klinikailag bevizsgált technológiával készül, nem csoda tehát, hogy a mi fekvő, mobil infraszaunánkat tartják a legmegbízhatóbbaknak a piacon.

Tudjon meg többet a karbonizált bambusz biztonságáról, valamint a karbonizált bambusz kibocsátóképességéről.

Állítsa vissza egyensúlyát hordozható infraszaunánkal

Mi is az a hordozható infraszauna? A hagyományos szaunák gőzt használnak a felmelegítéshez, ami hosszabb távon kellemetlenséget okozhat. Ráadásul nem lehet mozgatni – mindig ugyanazon a helyen marad. A hordozható infraszauna sugárzókat használ a felmelegítéshez, könnyen mozgatható és felállítható, használható a lakásban, nyaralóban, vagy bárhol máshol.

Mi a legjobb a Soloban? Ez az EGYETLEN olyan hordozható szauna, amelybe fény-, és színterápia van beépítve. Egy LED sor biztosítja az ősi gyógyító módszert, az egészség és harmónia helyreállítására szolgáló színes fényterápiát.

Tudjon meg többet a fény- és színterápiáról

Zóna-alapú digitális fűtésszabályozók

A digitális kezelőpanelen kilenc különböző erősségi fokozat állítható be, könnyű tehát kiválasztani azt a hőmérsékletet, ami a legjobban megfelel az Ön kényelmi szintjének. Valójában a felső félhenger, az alsó félhenger és a Solopad sugárzása egymástól függetlenül állítható be, tehát meg lehet célozni a sugárzással konkrét test-területek is, így a fekvő szaunázás élménye valóban egyénileg személyre szabható.

Solo System

Két különálló félhenger, könnyű súly. Ez a Solo System hordozható infraszauna!

A Solo System fekvő, mobil infraszaunát valóban úgy alakítottuk ki, hogy a könnyen mozgathatóság elve érvényesüljön. Az egyedülálló, könnyű, két félhengeres kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható egy kis kamrában, beépített szekrényben, vagy egy szobasarokban. A szaunát bárhol elhelyezheti az otthonában, magával viheti egy hosszabb vakációra, vagy utazás közben.

Modern karbonizált bambusz külső

A Solo System hordozható infraszaunánknál ugyanolyan figyelmet fordítottunk a minőségre és a részletekre, mint a kabinos szaunáinknál. Az újonnan kialakított plüss karbonizált bambuszborítás biztosítja a modern, mégis megnyugtató megjelenést.

A karbonizált bambusz különböző ásványi anyagokat tartalmazó, egyedülálló tulajdonságokkal bíró, fenntartható anyag. Többek között antibakteriális, jobb szagelnyelést, ezáltal jobb levegőminőséget biztosít. A karbonizált bambusz környezetbarát, könnyen tisztítható és bizonylatoltan nem tartalmaz toxikus anyagot.

A Solopad® hordozható infravörös matrac

A Solopad® a leghatékonyabb távoli infravörös hordozható matrac. Helyezze padlóra, ágyra, kanapéra fotelba, bárhol, bármikor. Vagy használja együtt az Solo® fekvő infraszaunával a teljes test infravörös hőkezelésére, a leghatékonyabb hordozható szauna élmény érdekében.

Solo System hordozható távoli sugárzású infraszauna

Nyújtózkodjon ki saját Sunlighten Solo System mobil infraszaunájában.

Solo System infraszauna méretek - műszaki adatok

Solo System

hordozható infraszauna méretek

Solopad

infraszauna matrac méretek
Méretek
Solo félhengerek:

Hosszúság: 175 cm
Szélesség: 71 cm
Magassága: 46 cm

Solopad:

Hosszúság: 188 cm
Szélesség: 60 cm
Magassága: 10 cm

Elektromosság

240V, 1260 W, 10.5A

Fűtőpanelek

Solo hengerekben: 5 db
Solopadban: 4db
(digitális fűtőbetétek)

Anyaghasználat
Anyaghasználat

Karbonizált bambusz a hengerekben, párnákban és a huzatokban. Antimikrobiális  pamut a párnahuzaton, függönyön.

Fényterápia
Színterápia

Távirányítóval állítható 16 szín, négy színváltó móddal és négy fényerő/beállítással.

Súly

SOLO félhengerek:
21 kg
SOLOPAD:
5.9 kg

Tekintse meg a Solo System modellt 3D-ben

  1. Egyszerű beállítás és tárolás. Személyes infraszauna kis helyekre és mozgathatóságra tervezve. Könnyű beállítás és hozzáférés a csúszó duplakupola rendszerrel. A SoloPad összecsukható, így kompakt tárolást tesz lehetővé a kupolákban. Otthonában bárhol szaunázhat, hosszabb nyaralásra is magával viheti, és költözéskor is magával viheti.
  2. SoloCarbon klinikailag tesztelt fűtőtestek. Az egyetlen infravörös fűtőtest, amely bizonyítottan növeli a test maghőmérsékletét, átmenetileg csökkenti a vérnyomást, és a legjobb minőségű és mennyiségű távoli infravörös sugárzást biztosítja szervezetének.
  3. Kromoterápia, SoloPad és fejtámasz. A Solo System testhezálló betétet és párnát tartalmaz a tökéletes kényelem és támogatás érdekében, miközben lefekszik, hogy pihenjen és élvezze az ‘én időmet’. A beépített kromoterápia terápiás színes fényterápiát ad, amely segíthet a szezonális affektív rendellenességek kezelésében, és más jótékony hatásokat is javíthat.
  4. Ultra alacsony EMF, Nem mérgező anyagok. Világhírű EMF-kutatási szakértők, a Vitatech Electromagnetics a legmagasabb technológiájú berendezéseket használta a legpontosabb eredmények érdekében szaunánk teszteléséhez, és szinte nulla EMF-t talált; kevesebb, mint a legtöbb háztartási cikk, például a kenyérpirító, a hajszárító vagy a turmixgép. A Solo System kívül-belül teljesen nem mérgező termékekből készül.
  5. Zóna alapú digitális fűtésvezérlés. A “kókusz” vezérlővel könnyedén beállíthat különböző hőmérsékleteket két zónában, valamint egy időzítőt, amely nyomon követi az edzés hosszát, és automatikusan kikapcsolja a fűtőtesteket a szaunázás végén.

Solo System - Összeszerelés

Videó lejátszása