Természetes immunerősítés napsugárszaunával

A Sunlighten napsugárszaunáit úgy fejlesztettük ki, hogy használatuk a lehető legkellemesebb, ellazítóbb legyen. A relaxációnak ugyanis sokkal nagyobb szerepe van egészségi állapotunk szempontjából, mint azt a legtöbben gondolnák, mivel a stressz nemcsak az elmére, hanem a testre is hat.

Tanulmányok igazolják, hogy a túlzott stressz nagy hatással van az agyműködésre: akár memóriaproblémákat, szorongást, tanulási nehézségeket is okozhat. Idegkutatók megfigyelései szerint a krónikus stressz még az agy fehér- és szürkeállományában is elváltozásokat okozhat, emellett hatással lehet az amigdala méretére és idegi kapcsolatainak működésére is. A nagy mértékű stressz ezen képes befolyásolni az agyi idegsejtek mennyiségét.

Relaxáljon a Sunlighten napsugárszaunáival! Az általunk kifejlesztett infravörös sugárzás jótékony melege ellazítja a testet és a lelket egyaránt, elűzi a stresszt, kellemesen ellazít. A napsugárszaunázás meditatív hatása lehetővé teszi, hogy tökéletesen befelé figyelve elengedje a mindennapi stresszt.

Szauna hatásai

Hogyan hat a stressz a testünkre?

Az Amerikai Stresszkutató Intézet (AIS) becslései szerint a háziorvosoknál tett látogatások 75-90%-áért a stresszhez kapcsolódó problémák felelősek. A hosszú ideig fennálló stressz számtalan olyan fizikai tünetet produkálhat, mint például a magas vérnyomás, a súlygyarapodás, és az immunrendszer gyengülése.

A New York Times neves best-seller írója és fitness-szakértője, Jorge Cruise szerint a szervezetünk több kortizolt termel, amikor stresszesek vagyunk. Ezen állítása egyezik sok egészségügyi szakemberével. A kortizol egy olyan hormon, amely például vészhelyzetekben a test „Küzdj vagy menekülj” reakciója részeként megemeli az adrenalin szintet, felgyorsítja a szívverést, megnöveli a vérnyomást, és elraktározza a szervezet számára felesleges energiát is.

Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy a napsugárszauna használata segít a kortizolszintet egészséges keretek között tartani. Ugyan szaunázás közben a kortizol szintje nem változik, vagy esetenként kissé emelkedik, a szaunázás végeztével azonban rögtön lecsökken. A napsugárszauna használata klinikailag igazoltan segít csökkenteni a szisztolés és a diasztolés vérnyomást is.

Űzze el a stresszt a Sunlighten napsugárszaunáival!

A kiemelkedően hatékony Solocarbon sugárzási technológiának köszönhetően a Sunlighten napsugárszaunái állítják elő a négyzetcentiméterre vetített legmagasabb értékű infravörös sugárzást, így téve lehetővé, hogy a meleg hatására izmai elernyedjenek, megszabaduljon a stressztől, és teljesen ellazuljon. A napsugárszauna hatékonyságát az exkluzív SO Sound akusztikus rezgésterápiával ötvözve pedig kétsége sem lesz afelől, hogy ez a legjobb módja a feszültség csökkentésének.

A Sunlighten napsugárszaunák mélyről jövő verejtékezést váltanak ki, melynek köszönhetően igazán felfrissültnek és kipihentnek érezheti magát minden használat után.