Immunerősítés napsugárszaunával

Természetes immunerősítés napsugárszaunával

Őrizze meg egészségét a Sunlighten szabadalmaztatott infrasugárzó technológiái segítségével! Ezek támogatják a sejtek egészségét, az izmok regenerálódását, az egész immunrendszert! A Sunlighten infravörös terápiája javítja a vérkeringést, felgyorsítja a szívverést, kitágítja a véredényeket. Mindezek segítik a keringési rendszer megtisztítását, és a sejtek jobb oxigén ellátását. A vérkeringés javulásával a verejtékezés révén a sejtek szintjéről több méreganyag kerül ki a bőr felszínére, ami javítja a sejtek egészségét, segíti az izmokat a regenerálódásban, és megerősíti az immunrendszert.

Közeli infravörös sugárzás az immunrendszer és a sejtek erősítéséért

Az mPulse napsugárszaunák egyedülálló, kutatások által bebizonyítottan hatékony közeli infravörös sugárzása erősíti az immunrendszert. Valójában a NASA tanulmánya azt mutatta ki, hogy ugyanez a LED-ek által kibocsátott közeli infravörös sugárzás mélyen a test szöveteibe behatolva négyszeresen növelheti a sejtek egészségét, a szövetek növekedését.1

Számos tanulmány igazolja, hogy az mPulse szaunáinkban lévőkhöz hasonló LED-ek – miután hatásukra sejtszinten megnő az energiaszint – stimulálják a fehérvérsejtek termelődését, illetve a kollagén növekedését.

Infraszauna immunerősítő hatása

A Wisconsini Orvosegyetem szakkollégiuma által végzett tanulmány igazolta, hogy a LED technológiával előállított közeli infravörös sugárzás segíti a sejtek egészséges működését, illetve azok regenerálódását.2

A Solocarbon 3-in-1® sugárzókban lévő LED-ek pontosan ugyanebben a tartományban állítják elő az infrasugárzást.
Az Amerikai Biokémiai és Molekuláris Biológiai Társaság tanulmánya szerint a LED technológiával előállított közeli infravörös sugárzás helyreállítja az enzimaktivitást, és felére csökkenti a sejtpusztulást.2

“Bárki, aki ilyen szaunát használ, sérülése nagyságától függetlenül gyorsabban gyógyul, hiszen ez a kezelés nem jelent további igénybevételt a szervezet számára. Ez tulajdonképpen a szervezettel karöltve dolgozik a gyógyulási folyamaton.”
– Dr. Jeffrey Spencer, Dél-Kaliforniai Egyetem

A „The Doctor’s Prescription for Healthy Living” (Orvosi Receptek az Egészséges Életmódért) Magazin megállapítása szerint a Sunlighten infravörös hősugárzása jelenti az egyik legjobb kezelést rándulás, zúzódás, izomgörcsök, illetve sportsérülések esetén, mivel az ízületekbe, izmokba és szövetekbe behatolva javítja az oxigénáramlást és a keringést.

Mi a különbség a közeli és a távoli infravörös sugárzás között?

Az infravörös sugárzás a Nap sugárzási spektrumának egy láthatatlan része, amely képes az emberi szövetekbe lágyan behatolni, és többek közt olyan jótékony hatásokat eredményezni, mint az immunrendszer erősítése. Minden Sunlighten™ szaunának ez a természetes napsugárzás a lelke, és ennek mindegyik általunk használt tartománya más-más jótékony egészségügyi hatásért felel. Ismerje meg, hogy például a közeli infravörös mennyiben különbözik a távoli infravöröstől, és melyiknek milyen egészségügyi hatásai vannak.

Közeli infravörös tartomány

A Sunlighten napsugárszaunák által használt közeli infravörös sugárzás hasonló ahhoz, amit a szépségipari és a gyógyászati készülékekben használnak. Az általunk használt LED technológiának köszönhetően azonban az mPulse napsugárszaunák mégis különlegesek. Ez a technológia nem jár extrém nagy hő- és fénykibocsátással, így sokkal biztonságosabb alternatívát kínál. A közeli infravörös sugarak a rövidebb frekvenciatartomány miatt a bőr külső rétegébe hatolnak be. Ezáltal tudnak sejt-szinten hatni a testre, ösztönzőleg hatva a szövetek növekedésére, felgyorsítva az izmok regenerálódását, és erősítve az immunrendszert.

Távoli infravörös tartomány

A távoli infravörös sugárzás (FIR) közvetlenül a testet melegíti fel, nem pedig a körülötte lévő levegőt. A FIR megemeli a test belső hőmérsékletét, ami méregtelenítő hatású verejtékezéshez vezet. A távoli infravörös sugarak ugyanis mélyen behatolnak a testszövetekbe, a verejték onnan kimossa a lerakódott méreganyagokat, így testünk megtisztul, bőrünk megfiatalodik. Emellett a távoli infravörös sugárzás – számos jótékony hatása mellett – csökkenti a vérnyomást, és segít a testsúlycsökkentésben is.

A Sunlighten mPulse szaunái a teljes (közeli, közepes, és távoli) infravörös spektrumot alkalmazzák, és 7 előre beállított programmal képesek bármilyen különleges igény kielégítésére is!

Referenciáink:

  1. Harry T. Whelan, Ellen V. Buchmann, Noel T. Whelan, Scott G. Turner, Vita Cevenini, Helen Stinson, Ron Ignatius, Todd Martin, Joan Cwiklinski, Glenn A. Meyer, Brian Hodgson Lisa Gould, Mary Kane, Gina Chen , James Caviness. NASA Light Emitting Diode Medical Applications From Deep Space to Deep Sea. CP552, Space Technology and Applications International Forum-2001, edited by M. S. El-Genk. Copyright 2001 American Institute of Physics 1-56396-980-7/01.

  2. Margaret T.T.Wong-Riley, Huan Ling Liang, Janis T. Eells, Britton Chance, Michele M. Henry, Ellen Buchmann, Mary Kane, and Harry T. Whelan. Photobiomodulation Directly Benefits Primary Neurons Functionally Inactivated by Toxins: Role of Cytochrome C Oxidase. JBC Papers in Press. Published on November 22, 2004 as Manuscript M409650200. Copyright 2004 by The American Society for Biochemistry and Molecular Biology, Inc.