Biztonság

Egy Sunlighten szaunában biztonságban van

Tudjuk, hogy nyugodt akar lenni a szaunával kapcsolatban, amelyet azért választ, hogy jobban érezze magát és többet tegyen. Sunlighten infraszaunáink biztonságosan támogatják wellness céljait, mivel mindegyik szauna az iparág legmagasabb biztonsági szabványai szerint készül. A szabadalmaztatott SoloCarbon® fűtőberendezésünk kialakítása és az exkluzív gyártási folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy az EMF-eket olyan szintre csökkentsük, amely gyakorlatilag kimutathatatlan. És azt fogja tapasztalni, hogy minden részletre kiterjedő extra mérföldet megtettünk annak érdekében, hogy termékeink ne legyenek mérgezőek.

Pihenjen a biztonságos fűtési technológiával

Miközben Ön pihen és élvezi a Sunlighten szauna melegét, a színfalak mögött SoloCarbon fűtőberendezéseink biztonságosan és hatékonyan működnek az FDA által jóváhagyott anyagok szabadalmaztatott keverékével, amelyeket hőszigeteltünk, hogy ellenálljanak az üzemi hőmérsékletet meghaladó hőmérsékletnek, így biztosítva, hogy a fűtés során nem szabadulnak fel egészségtelen gázok. Megnyugtató, ha harmadik fél által végzett tesztelés igazolja az állításokat, és a Sunlighten elkötelezett amellett, hogy ezt a biztonsági folyamat és a minőségellenőrzés részeként biztosítsa.

Ultra alacsony EMF kibocsátás

Való igaz, hogy egyes termékek EMF-et termelnek, és az okos fogyasztók aggódnak az expozíció minimalizálása miatt. A Sunlightennél szeretnénk megszüntetni az EMF-ekkel kapcsolatos aggodalmakat a szaunáinkban, és a mérséklést elsődleges prioritássá tettük. Ennek eredményeként a Sunlighten szaunák szinte egyáltalán nem termelnek EMF-et, amit a világ vezető EMF-tesztelő szakértői is megerősítettek, akik tesztelték szaunáinkat. Jelentésük szerint a Sunlighten fűtőpanelek 0,5 mG-t mérnek, kevesebb mint 1 mG-t! Ez alacsonyabb, mint a legtöbb gyakori háztartási eszköz 95%-a. Ez a legújabb és legfrissebb tesztelés, így biztos lehet benne, hogy infraszaunája biztonságos az EMF-ektől.

Lélegezzen nyugodtan: alacsony VOC-értékek

A Sunlighten szaunák kivételes levegőminőséget biztosítanak, amelyet harmadik fél által végzett tesztek igazoltak. Az illékony szerves vegyületek (VOC) olyan vegyi anyagok, amelyek gyakran megtalálhatóak számos otthoni építési és karbantartási termékben. Amint ezek a vegyi anyagok az otthonunkba kerülnek, a belélegzett beltéri levegőbe kerülnek. A Sunlighten felbérelte az APEX Environmental Consultants céget, hogy végezzen levegőminőségi vizsgálatokat szaunáinkból vett mintán egy ülés során. Az eredmények megerősítették, hogy a Sunlighten szaunái csak nyomokban tartalmaznak különböző VOC-okat. Nem mutattak ki a levegőben lévő fémeket, kén-dioxidot vagy kormot. “A vizsgált szaunák levegőminősége kiválónak tekinthető, és követendő példát nyújt az iparág számára.”

Nem mérgező - tesztelt és jóváhagyott

Nem mérgező ragasztó

A ragasztó, amit minimálisan használunk a hornyolt lemezek ragasztásához a szerkezet felületéhez, nem veszélyes, nem mérgező. A Franklin International által harmadik fél által tesztelt.

Nem gyúlékony memóriahab

A Solo® párnánkban és párnabetétünkben használt memóriahab nem gyúlékony. A Bureau Veritas Consumer Products Services által harmadik fél által tesztelt.

Kémiai anyagoktól mentes szövet

A SoloPad®-t borító szövet nem tartalmaz vegyi anyagokat. Az SGS-CTCG kémiai laboratórium által végzett, harmadik fél által végzett vizsgálat nyomokban sem mutatott ki aminvegyületeket, benzolt, formaldehidet vagy ólmot.

Biztonságos fa bevonatok

Minden külső felületkezelésünk vízbázisú és biztonságos. Az SGS-CTCG kémiai laboratórium által végzett, harmadik fél által végzett vizsgálat nem mutatott ki semmilyen általános elem kioldódását. Az alapszerkezetet biztosító nyárfa CARB tanúsítvánnyal rendelkezik a formaldehid-kibocsátás tekintetében.

Kompatibilis EM-mezők

Saunáinkat az Intertek által harmadik fél által tesztelt elektromágneses kompatibilitási szabványoknak megfelelően, és nem okoz interferenciát más háztartási eszközökkel.

Előző
Következő

ETL tanúsítványok

Ön soha nem vásárolna elektromos sütőt vagy más háztartási készüléket anélkül, hogy ne tudná, hogy az megfelel az összes biztonsági és teljesítményszabványnak. Az infraszauna megvásárlása sem lehet másképp. Mielőtt szaunát vásárol, győződjön meg róla, hogy az rendelkezik a megfelelő biztonsági tanúsítvánnyal. A Sunlighten szaunákat számos biztonsági ügynökség tesztelte és hagyta jóvá, és ETL tanúsítvánnyal rendelkeznek. Bármely elektromos termék ETL-tanúsítványának ellenőrzéséhez látogasson el az Intertek Directoryba, és keressen rá cégünk nevére.

mPulse Smart szauna

Összekapcsolt és testreszabható vörös/közeli, középső és távoli infravörös sugárzás

Minden más szaunától eltérően az mPulse egyszerűbbé és intelligensebbé teszi az egészség, az otthon és az életmód optimalizálását. Technológiánk kezeli a szaunát, az Ön időbeosztását és az öngondoskodását. Válasszon ki konkrét egészségügyi programokat, vagy állítsa be sajátjait, és kapcsolja össze a szaunát az Ön rutinjával, biometrikus adataival és közösségével.

Amplify teljes spektrumú szaunák

Emelje a szaunázást a következő szintre

Az Amplify teljes spektrumú szaunában mélyen és gyorsan izzadhat, és produktívnak érezheti magát. Időt takarít meg, emellett gyorsabban és intenzívebb, forróbb hővel, halogén fűtőtestek által felerősített, megfizethető áron jut a Sunlighten bizonyítottan leghatékonyabb teljes spektrumú infravörös terápiájának maximális fizikai előnyeihez.

Signature szaunák

A leghatékonyabb infravörös szauna

Az egyszerűség és a kiváló távoli infravörös sugárzás érdekében ajándékozza meg magát egy Sunlighten Signature otthoni szaunával. Békés szentélyében élvezze a mély sejtszintű méregtelenítést, és egy gombnyomással támogassa az általános jó közérzetét. A Signature megfizethetőséget és a tökéletesített SoloCarbon® fűtési technológiánkat kínálja, amely a legmagasabb minőségű és mennyiségű távoli infravörös hőt biztosítja.

Solo System

Hordozható infravörös szauna

Alakítson át egy kis helyet egy pihentető személyes wellness-oázissá. A Solo System 9 SoloCarbon fűtőtesttel (5 a hegerekben és 4 a SoloPadban), amelyek a legmagasabb minőségű hullámokat küldik a testbe, hogy növeljék a testhőmérsékletet, és így belülről izzadják ki a méreganyagokat.