Elköteleződés a minőség mellett a tervezéstől a gyártásig

Tervezte és gyártotta a Sunlighten

A Sunlighten szorosan ellenőrzi teljes tervezési, bevizsgálási és gyártási folyamatot. Folyamatosan dolgozunk tervezőkkel, mérnökökkel és tudósokkal olyan csúcstermékek kutatásában és fejlesztésében, mint az mPulse 3 in 1® infraszauna és a Signature távoli infravörös szauna.

Terveinket szigorú egészségügyi és biztonsági ellenőrzéseknek vetjük alá, beleértve független felek által végzett vizsgálatokat és azok által kiadott tanúsítványokat. A szaunák forgalmazása mellett, a gyártás helyszínén, Ázsiában felügyeljük a teljes gyártási folyamatot, és biztosítjuk azt, hogy a Sunlighten szaunái biztonságos és fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával készüljenek el az Ön egészségének szolgálatára.

Sunligten infraszauna gyártás szakemberei
Kiváló fából

Minőségi anyagok biztosítják, hogy szaunáink biztonságosak, toxikus anyagot nem tartalmaznak

A Sunlighten szaunák minden elemét minőségi és biztonsági szempontok alapján terveztük. Szaunakabinjaink elsőosztályú faanyagokból készülnek, sehol nem használunk a gyártáshoz furnérlemezeket.

Solocarbon sugárzóink bizonyítottan 95-99%-ban hatékonyak, az FDA által jóváhagyott anyagok szabadalmaztatott keverékét tartalmazzák, hőszigeteltek, ellenállnak a működtetési hőmérsékleten túl magasabb hőmérsékleteknek is, és nem bocsátanak ki egészségtelen gázokat. Ezen kívül kiterjedt, független felek által végzett vizsgálatokat végeztetünk annak igazolására, hogy minden anyagunk biztonságos és nem mérgező.

Lásd a Chemical Dynamics vizsgálatát a Solocarbon® sugárzók biztonságosságáról 

Lásd az SGS tanúsítványát arra vonatkozóan, hogy a karbonizált bambusz anyagok nem toxikusak 

Lásd az Apex Solocarbon® sugárzótestekre vonatkozó környezetvédelmi adatait 

Kézműves minőség, könnyű szerelhetőség jellemzi szaunáinkat

Ami a kézműves minőséget illeti, a Sunlighten a szaunaipar Rolexe. A kézzel válogatott fa, a tökéletes illesztést biztosító konstrukció, az elegáns arculati elemek az iparágban páratlan megjelenést biztosítanak szaunáinknak.

Magne-Seal™ a szabadalmaztatott mágneses illesztési rendszerünknek köszönhetően szaunánkban nincsenek kapcsok, bilincsek vagy csavarok. A szaunafalak rejtett mágneses illesztésének köszönhetően a felépítés és szétszerelés gyors és egyszerű. A mágneses rendszer jobb tömítést hoz létre a falak között, mint a hagyományos kötőelemek, így jobb lesz a hőszigetelés.

Ezen kívül a Magne-Seal™ megengedi, hogy a fa táguljon, amikor a szauna felmelegszik, illetve összehúzódjon, amikor lehűl. Ezzel megakadályozza a fa repedését és megvetemedését. Szabadalmaztatott rendszerünk tehát leegyszerűsíti a szerelést, biztosítja az optimális szauna teljesítményt, és megnöveli a kabin élettartamát. Egy Sunlighten szauna tehát hosszú távú befektetés az Ön egészségébe!

Végigkísérjük a teljes gyártási folyamatot…

A Sunlighten a szaunáit Vietnámban gyártja, és az egyetlen olyan szaunagyártó cég, amely közvetlenül részt vesz a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

Sunlighten infraszauna faanyag

Prémium fa választék

A környezetbarát faanyagokat kézzel válogatjuk és kemencében szárítjuk, ami több hetet vesz igénybe. Folyamatos hő és nedvesség hozzáadásával előzzük meg a fa repedését. A természetes fa számos különböző színárnyalatban érkezik. A színeket és a szemcséket úgy választjuk ki, hogy minden szauna természetesen szép legyen.

Sunlighten infraszauna 10mm faanyag

Minőségi váz

Szerkezetünk 100%-ig szilárd, nem mérgező fából készül. Szaunánk kétszer akkora súlyú, mint a versenytársak szaunája. A váz deszkái 10 mm és 8mm-re vannak csiszolva, szemben az iparági szabvány 8mm és 5mm-vel. Ezek a kis változások nagy különbséggel járnak az általános minőség és a hosszú élettartam tekintetében.
Vágás és tesztelés szauna gyártás

Kivágás, összeszerelés és tesztelés

A panelek CNC-géppel precízen vannak vágva. Ebben a szakaszban minden szaunakabint összeszereljük és ellenőrizzük a mestermunka minőségét.

Elektromos telepítés és tesztelés

Elektromos telepítés és tesztelés

Szaunáinkba ETL tanúsítvánnyal ellátott alkatrészeket telepítünk, beleértve a kábelezést és az elektronikát is.

Végső minőségellenőrzés

Végső minőségellenőrzés

A szauna összeállítása után teszteljük az elektromos alkatrészek EMF szintjét. Ezt követően 2-3 – matrac méretű – kartondobozba csomagolva raktározzuk.
Ajtajához szállítjuk

Ajtajához szállítjuk

Ugyanezen gondossággal szállítjuk szaunáinkat az Ön otthonába.

Relaxációt és biztonságot nyújtunk

Alacsony EMF szint a biztonságos és hatékony szaunázásért

A Sunlighten Solocarbon sugárzók a leghatékonyabbak és a legbiztonságosabbak az infravörös szaunák piacán. A Sunlighten szaunák több mint egy évtizede megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Szabadalmaztatott fűtőberendezésünk 95-99%-os kibocsátási minősítéssel rendelkezik, és az EMF szintje gyakorlatilag minimális – kevesebb, mint 1mG a Signature és a Solo esetében.

Lásd az EMF tesztünket

Soha nem vásárolna elektromos sütőt vagy más háztartási készüléket, anélkül, hogy tudná, hogy megfelel az összes biztonsági- és teljesítménynormának. Ez az infravörös szauna vásárlásánál is ugyanilyen fontos. Mielőtt szaunát vásárolna, győződjön meg róla, hogy megfelelő biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik. A Sunlighten szaunákat számos biztonsági ügynökség tesztelte és jóváhagyta, továbbá ETL tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az ETL tanúsítvány bármely elektromos termékre történő igazolásához keresse fel az Intertek Könyvtárát, ahol meggyőződhet a kiszemelt gyártóról és gyártmányainak biztonságáról.

Szauna hatásai