Ultra alacsony EMF kibocsátás

Videó lejátszása

Érezze magát biztonságban ultra alacsony EMF szaunáinkkal

Tudjuk, hogy fogyasztóinkat aggasztja az EMF biztonsága, és minket is. Ha infravörös szaunákat keres, biztos akar lenni abban, hogy olyan kiváló minőségű kialakítást talál, amely biztonságos az Ön és családja számára. Hogy vásárlóinkat megnyugtassuk, bevontuk a világhírű EMF-kutatási szakértőket, a Vitatech Electromagnetics-ot, hogy a legmodernebb technikai berendezésekkel és szabványosított tesztelési eljárással teszteljék szaunáinkat, hogy a legpontosabb eredményeket kapjuk, így Ön kényelmesen és magabiztosan vásárolhat.

Az EMF-ek mindenhol jelen vannak

A mai modern világban az EMF-ek ott vannak, amikor…
  • …elektromos fogkefével mossa a fogát.
  • …ha megszárítod a hajad.
  • …elektromos tűzhelyen vagy kenyérpirítóval készít reggelit.
  • …megérinted a fényerőszabályzó kapcsolót, hogy be- vagy kikapcsold a lámpákat.
  • …használja a mobiltelefonját.
  • …böngészik a táblagépen vagy ülnek a számítógépükön.
A modern technológiát elektromágneses energia táplálja, amely elektromosságból és mágneses erők együttműködéséből áll. Az EMF-ek a háztartási tárgyakat körülvevő láthatatlan energiaterek. Az EMF-ek a természetben is léteznek. A Föld mágneses mezejének, a zivataroknak, sőt még a saját testünknek is részei.

Érezze magát magabiztosnak a Sunlighten alacsony EMF infravörös szaunáival

Az EMF biztonsági szabványok megértése

Az EMF-ekkel kapcsolatos zavarodottságunk részben abból a tényből ered, hogy a biztonságos szintek meghatározására végzett tanulmányok ellenére a kutatások nem meggyőzőek. Vagy ellentmondásosak. Vagy különböző mérésekkel közlik, amelyek nem adnak számunkra alma az almával való összehasonlítást. A vegyes és gyakran egymásnak ellentmondó információk, valamint a követendő kormányzati szabványok hiánya miatt magunknak kell megpróbálnunk kitalálni, hogy mi a helyzet, és olyan hangokat találni, amelyekben megbízunk.

Harmadik féltől származó tesztelés

A Vitatech Electromagnetics az elmúlt több mint 25 évben az iparág vezetője volt, segítve az EMF-kutatás, -vizsgálat és -biztonság színvonalának meghatározását. Az EMF-eket mG (milliguass) egységekben mérjük. A Vitatech az iparági szabványt 10 mG vagy annál kisebb értékben “ultraalacsony” értékként határozta meg. Számos, Ön által naponta használt tárgy bocsát ki EMF-eket a kenyérpirítótól (3-70 mG) a hajszárítóig (60-200 mG) és a turmixgépig (200-1,200 mG). A Vitatech tesztjei arra a következtetésre jutottak, hogy a Sunlighten fűtőpaneljei kevesebb, mint 1 mG-t mérnek, némelyikük 0,1 mG-t, ami szinte nulla!

Érezze magát magabiztosnak a Sunlighten alacsony EMF infravörös szaunáival

Tudjuk, hogy fogyasztóinkat aggasztja az EMF biztonsága, és minket is. Ha infravörös szaunákat keres, biztos akar lenni abban, hogy olyan kiváló minőségű kialakítást talál, amely biztonságos az Ön és a családja számára. Hogy vásárlóinkat megnyugtassuk, bevontuk a világhírű EMF-kutatási szakértőket – Vitatech Electromagnetics -, hogy teszteljék szaunáinkat. A legmagasabb technikai felszerelést és szabványosított tesztelési eljárást hozták, hogy a legpontosabb eredményeket adják, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen és magabiztosan érezze magát a vásárláskor.

A Vitatech következtetése

Mit jelent mindez? Először is, szaunáink teljesen biztonságosak. A Vitatech tesztjei arra a következtetésre jutottak, hogy a Sunlighten fűtőpanelek 0,5 mG vagy annál kevesebbet mérnek, ami alacsonyabb EMF-szintet jelent, mint az általános háztartási készülékek 95 százaléka. Ez a legfrissebb érvényesítés és tudományos tanúsítvány, amely alapján biztos lehet benne, hogy a Sunlighten infraszauna használata biztonságos. Nézze meg, ahogy csapatunk könnyen érthető módon elmagyarázza a bonyolult EMF-biztonságot, és nézze meg saját szemével, hogyan teszteli szaunáinkat a Vitatech csapata.
Videó lejátszása

Legutóbbi vizsgálati eredmények (2021)

Ez a mostani teszt csak egy a sok közül, amelyet az évek során végeztünk. A Sunlighten a kezdetektől fogva a szaunáinkban a legmagasabb szintű biztonsági előírások mellett kötelezte el magát. Az elmúlt 20 év során tanulmányoztuk, tanultuk, teszteltük és változtattuk termékeinket. És ahogy egyre többet tudtunk meg az EMF-ről, szakértőket bevonva a folyamatba, biztosítottuk, hogy a terméktervezésünk minimalizálja és a lehető legalacsonyabbra csökkentse az EMF-szinteket. Rendszeresen befektetünk harmadik féltől származó tesztelő cégekbe, hogy mérjük és validáljuk szaunáink biztonságosságát.

Az utolsó dolog, ami miatt aggódni szeretne, amikor egészségügyi és wellness eszközöket keres, az az olyan dolgok miatti aggodalom, mint az EMF, ELF, RF, ami egészségtelenné teszi őket. A Sunlighten szaunákkal soha nem kell ezt tennie.

Szauna kollekciók megtekintése

mPulse Smart szauna

Összekapcsolt és testreszabható vörös/közeli, középső és távoli infravörös sugárzás

Minden más szaunától eltérően az mPulse egyszerűbbé és intelligensebbé teszi az egészség, az otthon és az életmód optimalizálását. Technológiánk kezeli a szaunát, az Ön időbeosztását és az öngondoskodását. Válasszon ki konkrét egészségügyi programokat, vagy állítsa be sajátjait, és kapcsolja össze a szaunát az Ön rutinjával, biometrikus adataival és közösségével.

Amplify teljes spektrumú szaunák

Emelje a szaunázást a következő szintre

Az Amplify teljes spektrumú szaunában mélyen és gyorsan izzadhat, és produktívnak érezheti magát. Időt takarít meg, emellett gyorsabban és intenzívebb, forróbb hővel, halogén fűtőtestek által felerősített, megfizethető áron jut a Sunlighten bizonyítottan leghatékonyabb teljes spektrumú infravörös terápiájának maximális fizikai előnyeihez.

Signature szaunák

A leghatékonyabb infravörös szauna

Az egyszerűség és a kiváló távoli infravörös sugárzás érdekében ajándékozza meg magát egy Sunlighten Signature otthoni szaunával. Békés szentélyében élvezze a mély sejtszintű méregtelenítést, és egy gombnyomással támogassa az általános jó közérzetét. A Signature megfizethetőséget és a tökéletesített SoloCarbon® fűtési technológiánkat kínálja, amely a legmagasabb minőségű és mennyiségű távoli infravörös hőt biztosítja.

Solo System

Hordozható infravörös szauna

Alakítson át egy kis helyet egy pihentető személyes wellness-oázissá. A Solo System 9 SoloCarbon fűtőtesttel (5 a hegerekben és 4 a SoloPadban), amelyek a legmagasabb minőségű hullámokat küldik a testbe, hogy növeljék a testhőmérsékletet, és így belülről izzadják ki a méreganyagokat.