mPulse 3in1® infraszauna család

Első és egyetlen: Szabadalmaztatott Solocarbon 3 az 1-ben infravörös sugárzó

Az első és az egyetlen infravörös szauna, amely a közeli, közepes és távoli infravörös technológiát ötvözi. Ez az intelligens technológia bizonyítottan hatékony, hozzáigazítható az egyéni igényekhez, és lehetővé teszi az eredmények nyomon követését is. Ezek nem csupán otthoni szaunák, hanem olyan wellness eszközök is, amelyek hosszabb távon is igazodni tudnak az Ön egészségügyi igényeihez.

Szabadalmaztatott 3 az 1-ben® infravörös terápia

Solocarbon-Full-Spectrum-heater-NMF

A szabadalmaztatott Solocarbon 3 az 1-ben ® sugárzótest az egyetlen szaunafűtés a piacon, amely mindhárom infravörös hullámhossz típust biztosítja egy készülékben, és minden felhasználó számára testreszabható.

  • Bizonyítottan 99%-ban hatékony minden hullámhosszon az optimális egészségügyi előnyök érdekében – Lásd a tanulmányt.
  • Modern LED-ek biztosítanak valódi közeli infravörös sugárzást a legmegfelelőbb intenzitással a sejtfiatalítás és az öregedés elleni küzdelem érdekében
  • Nagy teljesítményű IF a közeli, közepes, és távoli infravörös hullámhosszakon mindenütt – ez az elsődleges mutatója egy sugárzó minőségének
  • Egységnyi felületre vonatkozóan sugárzóinknak nagyobb az infravörös kibocsátása, mint bármely másiknak a piacon – Lásd a Dokumentációt.

Minden sugárzótestünk burkolattal van ellátva balesetvédelmi elővigyázatossági szabványunk értelmében. A Sunlighten minden Solocarbon® sugárzón mérgező anyagokat nem tartalmazó, nagy kibocsátóképességű karbonizált bambusz védőburkolatot alakalmaz, ügyfeleink tehát maximális kényelmet és biztonságot élvezhetnek!

Tudjon meg többet a karbonizált bambusz biztonságáról

Itt találja a karbonizált bambusz független fél által végzett kibocsátási vizsgálatát

Még hatékonyabb vörös fényterápiás élmény.

A kutatások azt mutatják, hogy az alacsony fényszintek sokkal jobb hatással vannak a szövetek stimulálására és helyreállítására, mint a magasabb szintek. Az alacsony szintű vörös fényt NIR fénnyel kevertük, hogy mindkettőben fürödhessen, így csendes, kényelmes vörösfény-terápiás élményt tudunk nyújtani. A LED panelek a szauna falakba vannak beépítve, és részei a 3in1® Smart Sauna technológiánknak, amely az előre beállított egészségügyi programokat, a fűtőtesteket és a LED paneleket kezeli.

REDlight Carbon
Közeli infravörös

Közeli infravörös

A közeli infravörös (NIR) a legrövidebb infravörös hullámhossz. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy amikor a létfontosságú 880 nm hullámhosszon extrém hő vagy fény nélkül érkezik, a NIR elősegíti a bőr megújulását, a sejtek egészségét, a sebgyógyulást és a szövetek növekedését.

A LED-ek azért hatékonyak, mert természetes foto-biokémiai reakciót váltanak ki, ahhoz hasonlóan, ahogyan a növények a klorofillt a napfénynek növényi szövetté való átalakítására használják.

És amikor a hullám pulzál, akkor mélyebben be tud hatolni a szövetekbe. Az mPulse szaunák onnan kapták a nevüket, hogy az optimális hatások elérése érdekében a LED pulzál (lüktet).
Tudjon meg többet 

Közepes infravörös

Közepes infravörös

A közepes infravörös hullámhossz (MIR) mélyebben behatol a test lágy szöveteibe, ahol gyulladás jön létre és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

A MIR előállításához a sugárzótesteknek képesnek kell lenniük a 210 °C-os felületi hőmérséklet fenntartására. Noha sok szaunagyártó cég állítja, hogy teljes spektrumot biztosít, a sugárzó tesjteikben használt anyag valójában a MIR létrehozásához szükséges magas hőmérsékleten elolvad.

Mi mérnökökkel és tudósokkal dolgoztunk együtt olyan high tech anyag létrehozására, amely ellenáll a szükséges magas hőmérsékletnek.
Tudjon meg többet

Távoli infravörös

Távoli infravörös

A leghosszabb hullámhossz, a távoli infravörös (FIR) hatol be a legmélyebben a testbe, ahol a méreganyagok felhalmozódnak.

A leghatékonyabb távoli infravörös sugárzót mi már a nagy kibocsátóképességű Solocarbon sugárzóbevonattal elértük, és ugyanezt a bevonatot alkalmaztuk a poliamid panelunkon is. Ahelyett, hogy szendvicsrétegként helyezkedne el, a bevonat a sugárzó panel külső felületén van.

A vizsgálati eljárás során felfedeztük, hogy ezzel az alkalmazási móddal 99%-os kibocsátóképességet érünk el!
Tudjon meg többet

10,1"-os Android alapú vezérlőpanel

Az Androidos vezérlőpanelnek köszönhetően egyetlen érintéssel elérhető a 6 előre beállított program az egyszerű testreszabás érdekében. Valós időben és nagy felbontásban megnézheti pulzusszámát és az elégetett kalóriákat. Egyszerű érintésvezérléssel állíthatja a belső világítást és a hangerőt, valamint szabályozhatja az audiorendszert. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a zökkenőmentes csatlakozást és frissítéseket.

6+ Wellness Program

Egy gombnyomással mély méregtelenítést vagy pihentető kikapcsolódást kaphat. A Sunlighten szabadalmaztatott 3 az 1-ben® fűtőtechnológiájának köszönhetően személyre szabott egészségügyi programokat kap a vörös fény/közeli, középső és távoli infravörös hullámhosszok mindegyikét használva. Kutatások kimutatták, hogy minden egyes hullámhossznak más-más előnyei vannak, az egyes programok létrehozásához felhasználtuk az adatokat.

Az irányítás is az Ön kezében van, ha akarja. A beépített tablet lehetővé teszi, hogy létrehozza és elmentse saját, testreszabott programját a profilján, beállítva a RED/NIR, MIR és FIR hullámhosszokat az egyes fűtőberendezésekben.

A Sunlighten App további szolgáltatásai

Profilom

Saját profil

Ha hozzáadja az alapvető egészségügyi információit a profiljához, akkor a szaunahasználat alapján nyomon fogja tudni követni az adatait a későbbi célok pontosabb meghatározása érdekében.

Vezérlő ütemterve

Állítsa be az ütemtervét

Az Ütemezés mód lehetővé teszi egyszerre több felhasználó számára a szauna-használat ütemezését, hogy a szauna készen álljon, amikor valakinek szüksége van rá. Készítsen különböző ütemezést a család minden szaunázója számára.
Testreszabás

Testreszabás az Ön számára

A közeli, a közepes és a távoli infravörös sugarak biztosítják a maximális személyre szabást. Állítsa be a munkamenet infravörös kimenetét arra az értékre, ami a legjobban teljesíti az Ön wellness céljait.
Szórakozás

Beépített médiaalkalmazások

Böngésszen online, hallgasson zenét, nézzen filmeket, vagy tartsa a kapcsolatot a közösségi médiával szaunázás közben.

Mindenhonnan elérhető

Az iOS/Android Sunlighten applikáció segítségével az mPulse termékcsalád modelljeit bárhonnan elérheti.

Előmelegítheti a szaunát, így készen áll a használatra, mire hazaér.

Kézműves kivitel

A kézművesség tekintetében a Sunlighten a szaunaipar Rolexe. A kézzel válogatott fa, a ragasztás nélküli konstrukció és a vízszintes dizájnelemek az iparágban páratlan részletességet biztosítanak. 100%-os minőségellenőrzésünknek köszönhetően a legexklúzívabb szauna a piacon.

Magas minőségű, környezetbarát faanyagok

Az mPulse szaunák PEFC tanúsítvánnyal ellátott fából készülnek, amely fenntartható, alkalmazkodik a magas hőmérséklethez és rendkívül tartós – tökéletes a gyakori használathoz. Hipoallergén hárs, kanadai cédrus és eukaliptusz faanyagokból kapható.

Tudjon meg többet faanyagainkról

Végső minőségellenőrzés
Play Video about Végső minőségellenőrzés

Egyszerű Magne-Seal™ illesztési technológia

A Sunlighten szabadalmaztatott Magne-Seal™ összeszerelési eljárása fenntartja a szaunák épségét, miközben egyszerű összeszerelést biztosít.

Mivel a szauna természetesen tágul a használat alatt, a Magne-Seal™ alkalmazkodik, és megakadályozza a repedéseket és elcsavarodásokat gyakoribb használat esetén is, miközben megőrzi a hőt, és kinntartja a hűvös levegőt. Olyan erős és tartós, mintha csatokat vagy csavarokat használnánk, de azok szabad szemmel láthatatlanok maradnak.

Az alábbi videóban a szauna kicsomagolásának és összeszerelésének folyamatát mutatjuk be.

Előző slide
Következő slide

Ergonómikus pad akusztikus rezgésterápiával

Egy kiropraktőrrel konzultálva az mPulse szaunában található padok mélyebbek az iparági szabványnál az optimális kényelem érdekében. Könnyen eltávolíthatók, hogy helyet biztosítsanak a nyújtáshoz vagy jógához. A legnépszerűbb újdonságunk, az akusztikus rezgésterápia olyan környezetet teremt a test számára, amelyben megtapasztalhatja a hang és rezgés általi gyógyulást.

Tudjon meg többet az akusztikus rezgésterápiáról

Állítható világítás színes fényterápia opcióval

Az mPulse termékcsaládunk szabályozható belső világítást biztosítanak, valamint kívül egy LED csíkot a karcsú, modern megjelenés érdekében. Egyszerűen bővíthető fényterápiával az egészség és a harmónia érdekében.

A fényterápia a színek használatának tudománya, amely a test rezgéseit az egészséges és a harmóniára utaló frekvenciákhoz igazítja. Mindegyik szín egy adott rezgés frekvenciájával rendelkezik, és minden rezgés különböző fizikai tünetekkel függ össze.

Testünknek szüksége van a nap fényére. És ez a fény ténylegesen egy hét színspektrumra bontható. Az ilyen színek bármelyikének egyensúlyhiánya testi és lelki tünetekben nyilvánulhat meg. A fényterápia különböző energiapontokon működik, segít egyensúlyban tartani a testét a látható fény teljes spektrumán keresztül, minden színt külön igényt elégít.

Tudjon meg többet a fényterápiáról

Állítható világítás fényterápia opcióval
Előző slide
Következő slide

Prémium Blaupunkt hangrendszer

Szaunánkban megtalálható Blaupunkt audiorendszer igazán kiváló hangzású. Válassza ki a kedvenc dallamait, csukja be a szemét, és hallgassa a két kiváló Blaupunkt hangszóró kristálytiszta hangját.

Tekintse meg a többi mPulse 3in1 ® infraszaunáinkat

Megnézem
Tovább olvasom

1 személyes Aspire kabinos infraszauna

Külső méretek

111 cm x 106 cm x 200 cm

Sugárzók

5db – 2,6 m2 felületen

Megnézem
Tovább olvasom

2 személyes Believe kabinos infraszauna

Külső méretek

131 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

8 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

3 személyes Conquer kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

10 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

4 személyes Discover kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

16 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

5-6 személyes Empower kabinos infraszauna

Külső méretek

217 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

17 infravörös sugárzó

Előző
Következő