mPulse Believe infraszauna

kabinos infraszauna

130 cm x 120 cm x 200 cm

6 távoli, 5 közepes, 4 Red/közeli

mPulse Believe

Több hely 1 személy számára, vagy intim, pihentető wellness-élmény 2 személy számára. 6 egészségügyi programmal, amelyeket klinikai tanulmányok alapján úgy terveztünk, hogy az emberi szervezet számára szükséges speciális előnyöket biztosítsanak a vörös/közeli, közepes és távoli infravörös tartományok keverékével, valamint a csak az mPulse mobellekben elérhető tablet nyújtotta szórakoztató rendszerrel.

Miért intelligens szauna?

Smart szaunánk teljesen új szintre emeli a személyre szabott wellness-t. A távoli, közepes és közeli infravörös és vörös fényterápia speciális keverékeit alkalmazó, adatvezérelt programokkal zökkenőmentesen alkalmazkodik az Ön egészségügyi céljaihoz, és személyre szabott kezeléseket biztosít az optimális eredmények érdekében.

Tekintse meg a szauna belsejét, és hallgassa meg infraszauna-tanácsadónk magyarázatát a legmodernebb funkciókról és a páratlan előnyökről, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak Önnek.

Videó lejátszása

Csatlakozz a Sunlighten mobilalkalmazás segítségével.

Az mPulse Smart Sauna mobilalkalmazása összeköti a szaunát az életeddel. Ez az ultimátum kényelmi eszköz a szauna kezeléséhez és beillesztéséhez az életed ritmusába, hogy jobb eredményeket érhess el!

Te határozod meg az egészségügyi élményt, amit szeretnél. Szükségeid napról napra változnak, és az életkor előrehaladtával. A vezérlőpanel lehetővé teszi számodra, hogy válassz hat klinikailag kutatott program közül, amelyek mindegyike optimális adagot biztosít minden hullámhosszhoz, hogy segítse a testedet mindig, amikor használod. Ideális a mai szükségleteidhez és a holnapéra is.
Fedezd fel a vörös és közeli infravörös fény keverékének erejét egy csendes, zavaró tényezőktől mentes, kényelmes élményben. A bőrproblémák kezelése, a kollagéntermelés fokozása, a gyulladás elleni harc, a fájdalom enyhítése és az általános jóllét előmozdítása transzformációs hatásokat eredményez. Az LED panel beépítve van a falakba, és intelligens technológiával rendelkezik, hogy fokozza a vörös fényterápia és a mélyebben behatoló közeli infravörös szinergiáját. Ez egy holisztikus visszaállítás.

Tekintse meg az mPulse Believe modellt 3D-ben

  1. Fényterápia. Fokozza a szaunázás élményét és alakítsa mentális jólétét a színes fényterápiával, amely a látható fény teljes spektrumán keresztül különböző energiapontokra hat, hogy segítsen egyensúlyba hozni a szervezetet.
  2. Kézművesség és szépség. Az olyan elemek, mint az üveg sarok és a finom kézműves kivitelezés finom részletei gyönyörű élményt nyújtanak, amely összehasonlíthatatlanul felemeli a hangulatot. Mágneses rendszerünk lezárja az extra vastag falakat, hogy szigetelje a kabint, így az rendkívül csendesnek és erősnek tűnik; egy jól megépített wellness-szentély.
  3. 6 Wellness program. Ön határozza meg, milyen wellness-élményt szeretne. A vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy a klinikai kutatások alapján létrehozott 6 program közül válasszon, amelyek minden egyes hullámhosszat az optimális dózisban juttatnak a szervezetébe.
  4. Red/NIR LED infrasugárzók. Az mPulse szaunákban a LED panelek saját vörös/közeli infravörös fényterápiát biztosítanak Önnek. A Sunlighten a NASA kutatásait felhasználva kifejlesztett egy olyan LED-tömböt, amely egyetlen hullámhosszú vörös fényt és közeli infravörös fényt tartalmaz, minimális változékonysággal és észrevehetetlen hővel és fénnyel.
  5. Szaunán belüli szórakozás. A beépített tablet hozzáférést biztosít a 6 előre telepített egészségügyi programhoz, vagy személyre szabhatja saját programját. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé a folyamatos új funkciókat tartalmazó szoftverfrissítéseket. Emellett alkalmazásokat is letölthet a Google Play áruházból, így kedvenc streaming szolgáltatásait nézheti, zenét vagy podcasteket hallgathat.

mPulse Believe Specifikáció

Believe méret
Külső méretek

Szélessége: 130 cm
Mélysége: 120 cm
Magassága: 200 cm

Szauna súlya

Hársfa – 224 kg
Eukaliptusz – 250 kg
Eukaliptusz/Cédrus – 236 kg

Fűtőpanelek

6 távoli
5 közepes
4 Red/közeli

Belső méretek

Szélessége: 116 cm
Mélysége: 106 cm
Magassága: 182 cm

Elektromosság

230V – 2400W – 10.43A

A pad méretei

Szélessége: 96 cm
Mélysége: 51 cm
Magassága: 56 cm

Hársfa

Hársfa

Eukaliptusz

Eukaliptusz

Eukaliptisz/cédrus

Eukaliptusz-Cédrus

360 fokos belső nézet

Tekintse meg a többi mPulse 3in1 ® infraszaunáinkat

Megnézem
Tovább olvasom

1 személyes Aspire kabinos infraszauna

Külső méretek

111 cm x 106 cm x 200 cm

Sugárzók

5db – 2,6 m2 felületen

Megnézem
Tovább olvasom

2 személyes Believe kabinos infraszauna

Külső méretek

131 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

8 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

3 személyes Conquer kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

10 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

4 személyes Discover kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

16 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

5-6 személyes Empower kabinos infraszauna

Külső méretek

217 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

17 infravörös sugárzó

Előző
Következő