Sunlighten mobilalkalmazás

A szauna integrálása az életedbe kulcsfontosságú

Most, hogy megvan a szaunád, az a kihívás, hogyan találj rá időt. A tudomány kimutatta, hogy minél többet használod a szaunát, annál jobbak lesznek az eredményeid. Az új Sunlighten mobilalkalmazás segít, hogy könnyen és rendszeresen élvezhesd a szaunázást.

Építsd fel a kapcsolatodat a szaunáddal, hogy így képes legyél...

…ellazulni, csökkenteni a stresszt, méregteleníteni a szervezetedet, enyhíteni a fájdalmat, és elérjed egészséged és jóléted céljait.

Nézd meg ezt a videót és ismerd meg , hogyan használják a Sunlighten Smart Sauna tulajdonosai a mobilalkalmazást.

Videó lejátszása

Saját fejlesztésű technológiánkkal és FDA által jóváhagyott, nem toxikus anyagok felhasználásával terveztük és építettük:

Töltsd le a Sunlighten alkalmazást és párosítsd a szaunáddal a maximális kényelem érdekében.

 

1. Ütemezd előre a szauna használatodat

Használd a naptárat a szauna időpontjainak ütemezésére és alakíts ki egy rutint.

2. Kapcsold be a szaunádat a telefonodról!

Használd az alkalmazást a korlátozott távoli hozzáféréshez, hogy bárhonnan, legfeljebb 500 méteres távolságból bekapcsolhasd a szaunát.

3. Ellenőrizd a szauna állapotát

Láthatod, hogy a szauna előmelegítés alatt van-e vagy éppen használatban van, hány perc van hátra egy-egy szauna alkalomból, és milyen program fut éppen.

4. Személyre szabott szauna alkalmak

Hozz létre egyedi programot magadnak vagy vendégeidnek egy konkrét cél vagy szándék elérésére.

5. Profilod megtekintése

Minden felhasználó saját profilhoz kapcsolódik, így a szauna megtartja az ütemtervedet és programjaidat, valamint minden felhasználó adatait függetlenül tárolja.

6. Külső fények be- vagy kikapcsolása

Az mPulse Smart Sauna gyönyörű külső világítása elegáns hangulatot teremt a szauna használatakor. Be is kapcsolhatod a fényeket a szauna megvilágításához a szauna előtt, vagy kikapcsolhatod, ha esetleg elfelejtetted.
Előző
Következő

Az egyetlen szauna, amely folyamatosan okosabbá válik

Ami tervezünk, az lenyűgöző lesz. Új és jobb funkciók jönnek, és rendszeres frissítések folyamatosan teszik majd egyszerűbbé, jobbá és fejlettebbé a szaunázást.

Hangvezérlés a Signature és Amplify szaunákban

A Signature, Amplify és Solo Rise szauna tulajdonosok Bluetooth vevővel felszerelt hangrendszerrel, valamint hangterápiával rendelkeznek, és a Sunlighten mobilalkalmazást használhatják az audio tartalom és hangerő szabályozására. Azok, akik hangterápia kiegészítést vásároltak, az alkalmazáson keresztül vezérelhetik a hangterápia intenzitását is.