Természetes bőrfiatalítás

Bőrtisztítás és fiatalítás

A Sunlighten napsugárszaunái visszaadják a bőr fiatalságát.

Drága kozmetikai kezelések helyett, – amelyeknek sok esetben – megkérdőjelezhető a hosszú távú hatékonysága, sokkal inkább kifizetődő a Sunlighten napsugárszunáira bízni azt a kezelést, amely nemcsak a bőr megfiatalodását és megújulását segíti elő, hanem számos más jótékony egészségügyi hatást is eredményez.

A Journal of Cosmetic and Laser Therapy által publikált tanulmány szerint közeli tartományú infravörös kezeléssel a bőr állapota már 12 hét után jelentősen javul. A kezelésben részt vevő alanyok a ráncok és szarkalábak csökkenéséről, bőrtónusuk javulásáról, bőrfelszínük puhábbá, simábbá, rugalmasabbá, tisztábbá válásáról számoltak be.1 A Solocarbon teljes spektrumú sugárzó az egyetlen a piacon, amely képes a közeli infravörös hullámhossz előállítására.

Bőrápolás napsugárszaunával

Teljes spektrumú mPulse napsugárszaunáink az egyedülálló LED technológiás közeli infravörös sugárzás révén teljes körű kezelést képesek nyújtani bőre számára. Fedezze fel, hogyan képesek napsugárszaunáink felfrissíteni, megtisztítani, megfiatalítani bőrét!

Akne kezelése napsugárszaunával

Napsugárszaunáink használata nemcsak megelőzi az aknés bőr hegesedését, hanem segíthetnek az akne elmulasztásában is, mely általában a bőr túlzott faggyútermelése miatt alakul ki. Az infravörös sugarak mélyen a bőrbe hatolva kitisztítják a pórusokat, a verejtékkel pedig távozik bőrünk felszínéről a felesleges faggyú is. Napsugárszaunázás után egy alapos arctisztítás biztosíthatja, hogy pórusaink tiszták maradjanak.

A bőr méregtelenítése

A napsugárszaunák klinikailag igazoltan képesek mélyen a bőrbe jutva még olyan méreganyagoktól is megszabadítani szervezetünket, mint a lerakódott nehézfémek. Az infravörös sugárzás belülről melegíti át a testet, kitisztítja a pórusokat, ezzel pedig számos bőrproblémát előz meg. Tudjon meg többet a méregtelenítésről! 

A bőrtónus javítása

Egy 2006-os tanulmányban orvosok az infravörös sugárzás kollagén és elasztántermelésre kifejtett hatását vizsgálták. Eredményeik azt mutatták, hogy a kezelések hatására nőtt a kollagén és az elasztán termelése is, amely anyagok nagy szerepet játszanak a bőr egészségének megőrzésében. A résztvevő alanyok bőre ezen kívül feszesebbé, puhábbá, élettelibbé vált.

Ápolja bőrét Ön is napsugárszaunával!

A szaunás bőrkezelés működik! Vásárlóink bizonyítják!

Az egészséges, jó tónusú, és kifogástalan megjelenésű bőr eléréséhez jelentősen hozzájárul a szaunázás. Ha több információt szeretne azzal kapcsolatban, hogy a Sunlighten szaunái milyen további jótékony egészségügyi hatásokat tudnak nyújtani, vagy meg kívánja vásárolni valamelyik szaunánkat, akkor kérjen ajánlatot még ma!

Referenciáink:

  1. B.A. Russell, N. Kellett & L.R. Reilly. Study to Determine the Efficacy of Combination LED Light Therapy (633nm and 830 nm) in Facial Skin Rejuvenation. Journal of Cosmetic and Laser Therapy, 2005; 7: pp 196-200.