Sunlighten fűtési technológiája

Újítjuk az infrát az Ön jólétéért

Amikor az egészségébe fektet, szeretne pihenni, élvezni, biztonságban érezni magát és okosan dönteni. Ha itt landolt, tudni szeretné, hogyan működnek a dolgok. Lehet, hogy az infravörös fűtőberendezések mind egyformán néznek ki – egy fakeretes fekete doboz -, de nem minden infravörös fűtőberendezés egyforma. Ahogyan nem minden csésze kávé sem egyforma, úgy az infrasugárzók sem. A fűtőtestek mögött rejlő tudomány az, ami az igazi történetet elárulja. A Sunlighten fűtési technológiája az elérhető legnagyobb mennyiségű és minőségű infravörös sugárzást biztosítja, hogy Ön jobban érezze magát és többet tegyen. Íme, hogyan…
Quote_Top-62x50_O.svg
A Sunlighten szabadalmaztatott SoloCarbon infravörös fűtési technológiája határoz meg minket. Ez a “nap” a Sunlighten szaunákban… természetesen UV sugárzás nélkül.
Quote_Bottom-62x50_O.svg

SoloCarbon fűtőbetét

A napot nem tudjuk palackozni, de közel kerülhetünk hozzá.

Az egészségre gyakorolt jótékony hatás érdekében a szaunáknak olyan forrásra van szükségük, amely magas koncentrációban bocsátja ki az infravörös csúcshullámokat – nem csak a hőt. (A fizikában ez a tulajdonság az “emissziós képesség”.) Ezért dolgozott a Sunlighten Dr. Ronald Lewarchik kémiai szakértővel, hogy szabadalmaztatott bevonatunkat kifejlesztve nagy emissziós képességű felületet hozzon létre. Ez az első ilyen fűtőberendezés megváltoztatta az iparágat. Az eredmény: egy egyedülálló felület, amely maximalizálja az elérhető legmagasabb minőségű és mennyiségű infravörös sugárzást – a SoloCarbon bevonat. Minden szaunakályhánkon megtalálható.

A legmagasabb minőségű infravörös előállításához kivételes alapanyagok szükségesek

A SoloCarbon bevonatunk minden egyes adagjába sok szeretet kerül (mint ahogy az olasz szakácsok is büszkék a titkos spagettiszószukra!). Nem foglalkozunk azzal, hogy Olaszország melyik régiójából származik a paradicsomunk, de az alapanyagokkal mélyen törődünk, és időt szánunk arra, hogy pontosan megfőzzük. És a mi receptünk nem titok. Az alábbiakat tartalmazza az US8737827B2 számú szabadalmunk:

A Sunlighten birtokolja és felügyeli folyamatunkat a tervezéstől a gyártáson át a szállításig. A védelem érdekében bevont vezeték gondos rétegével kezdődik. Mind a 3 réteget 320°-on keményítjük. Más gyártó nem megy ilyen messzire.
A SoloCarbon bevonat egy fekete kerámia pigment, amelyet a hordozóra visznek fel. A Signature és az Amplify alapanyaga PET. Az mPulse® 3 in 1® alapanyaga rugalmas Kapton poliimid a hőmérséklet szabályozásához. Ezt az anyagot használja a NASA, hogy az űrhajósok és a berendezések biztonságban legyenek az űrben!
A szabadalmaztatott bevonatunk igazán különleges összetevője az ellenállás csúcsa: rézkrómot szórunk bele, hogy létrehozzuk azt az egyedülálló, közel tökéletes sugárzó felületet, amely csak a Sunlighten esetében érhető el. Ez az egyedülálló eljárás 99%-ban sugárzóvá, biztonságossá és hatékonnyá teszi a fűtőberendezéseinket.
Az mPulse szaunákban a LED-panelek saját látható vörös fényt és közeli infravörös fényterápiás eszközt biztosítanak Önnek, stratégiailag elhelyezve az optimális terápia érdekében. A Sunlighten a NASA kutatásait felhasználva kifejlesztett egy egy hullámhosszú vörös fényt és NIR-t tartalmazó LED-tömböt, amely minimális változékonysággal és észrevehetetlen hővel és fénnyel rendelkezik. Egyetlen kék LED fény jelzi, hogy bekapcsolva van.

Mindez a tudomány segít nekünk újraalkotni a természet gyógyító infravörös sugarát, hogy segítsük a testét. Az Ön számára elérhető minden egészségügyi előnyt kutatások és tanulmányok támasztanak alá.

Biztonságos, kényelmes fűtőburkolatok fokozzák az infravörös sugárzást

Amikor az egészségébe fektet, szeretne pihenni, élvezni, biztonságban érezni magát és okosan dönteni. Ha itt landolt, tudni szeretné, hogyan működnek a dolgok. Lehet, hogy az infravörös fűtőberendezések mind egyformán néznek ki – egy fakeretes fekete doboz -, de nem minden infravörös fűtőberendezés egyforma. Ahogyan nem minden csésze kávé sem egyforma, úgy az infrasugárzók sem. A fűtőtestek mögött rejlő tudomány az, ami az igazi történetet elárulja. A Sunlighten fűtési technológiája az elérhető legnagyobb mennyiségű és minőségű infravörös sugárzást biztosítja, hogy Ön jobban érezze magát és többet tegyen.

Szabadalmaztatott technológiánkkal és FDA által jóváhagyott, nem mérgező anyagokkal terveztük és gyártottuk:

Kézzel készített fa keret

CELLIANT infravörös teljesítményű szövet

SoloCarbon bevonat alkalmazása KAPTON (mPulse) és PET hordozóra (Signature)

Vezetékek és hőérzékelők az aljzatba égetve

SoloCarbon bevonatba égetett és kikeményített réz-króm

Vörös fény/közeli infravörös fény kibocsátására alkalmazott LED panelek

Előző
Következő

3 in 1® + vörös fény: az összes egészségügyi előny, egy fűtőtestben!

Ha az infravörös és a vörös fény minden egészségügyi előnyét szeretné kihasználni, akkor olyan fűtőberendezésre van szüksége, amely képes kezelni az összes hullámhosszúságot. A vörös/közeli, a közepes és a távoli tartományban lévő tartományok mindegyike más-más kölcsönhatásba lép a szervezetünkkel, és más-más előnyöket biztosít. Mindegyik létrehozásához különböző körülményekre (és sok fejlett matematikára) van szükség. Lehetetlen ezt a három csúcs hullámhosszt egyszerre, egyetlen forrásból biztosítani, mivel mindegyik más-más hőmérsékletet igényel. Ezért fejlesztette ki a Sunlighten azt az egyedülálló technológiát, amely két fűtőelemet és egy LED-fénypanelt kombinál egyetlen szaunakályhában.
A legjobbat akarjuk hozni, hogy mindannyian a legjobbnak érezhessük magunkat! Szabadalmaztatott SoloCarbon bevonatunk közel tökéletes közép- és távoli infravörös fényt biztosít pontos hullámhosszon, mintha egy adott csatornát tárcsáznánk a rádióban. A LED panel pedig saját beépített vörös fény/közeli infravörös fényterápiás rendszert biztosít.
Egyszerűen válasszon egyet a hat egészségügyi program közül, dőljön hátra, és tudja, hogy a melegség, amit érez, azt nyújtja, amire szüksége van, mert mi elvégeztük a munkát. Minden program úgy irányítja a fűtőtesteket, hogy a vörös/közeli, középső és távoli hullámhosszak pontos kombinációit sugározzák, az infravörössel és a testtel kapcsolatos több mint 30 klinikai tanulmány 54 adatpontja alapján. A programok közé tartozik a méregtelenítés, a szív egészsége, az izmok helyreállítása, a fogyás, az immunitás és az öregedésgátlás.
Hogyan lehetséges ez? A fényhullámok minősége és intenzitása az anyag hőmérsékletével függ össze (a fizika Stefan-Boltzmann és Wien törvényei alapján). A NASA által az űrben 50 éve használt Kapton poliimid1 sokoldalú, tartós anyag, amely ellenáll a szélsőséges hőnek. Forradalmasította azt a képességünket, hogy a vörös/közeli, közepes és távoli hullámhosszúságok megfelelő kombinációit hozzuk létre az egészségügyi előnyöknek megfelelően.

Sunlighten szaunáinkban alkalmazott fűtőbetétjeink

mPulse kollekció megtekintése
Tovább olvasom

mPulse® 3 in 1-ben® + Red Light

SoloCarbon 3 in 1-ben Közép- és Távoli infravörös + LED vörös/közeli infravörös fényterápia


Kizárólag az mPulse szaunákban található fűtőberendezés. Ez 3 in 1 szaunában: SoloCarbon (távoli és középső infravörös) plusz LED (vörös fény/közeli infravörös).

Sighnature szaunáink megtekintése
Tovább olvasom

Signature®

SoloCarbon távoli infravörös terápia


Signature szaunáinkban távoli infravörös sugárzást biztosít.

Amplify szaunáink megtekintése
Tovább olvasom

Amplify™

Teljes spektrum: SoloCarbon + Halogén fűtőtestek


A SoloCarbon a távoli infravörös tartományban, valamint a teljes spektrumú halogén a melegebb környezeti levegő előállításához.

Solo System megtekintése
Tovább olvasom

Solo® rendszer

SoloCarbon távoli infravörös terápia


Távoli infravörös sugárzást biztosít a Solo System hordozható szaunáinkban.

Előző
Következő