Signature® távoli infravörös szaunacsalád

Élénk élmény a Signature® távoli infravörös szaunával

A Signature a Sunlighten™ leghatékonyabb távoli infravörös szaunája. A Solocarbon sugárzótestnek köszönhetően a Signature maximális terápiás eredményeket képes nyújtani. A Solocarbon az egyetlen olyan sugárzótest a piacon, amely klinikailag bizonyítottan emeli meg a test belső hőmérsékletét, csökkenti a vérnyomást és segíti a testsúlycsökkentést Ez az egyik oka annak, hogy több orvos ajánlja a Sunlightent, mint bármelyik más szaunamárkát.

Solocarbon® távoli infravörös terápia

Aktív komponensünk, a Solocarbon infravörös technológia bizonyítottan hatékony és biztonságos

Ha egy szaunában az infravörös hő kibocsátása nem elég hatékony, akkor az egészségügyi jótékony hatásokat nem lehet tapasztalni! A generikus, másodkézből származó grafitbázisú sugárzóelemek még a 85 százalékos hatékonyságot sem érik el az infrahő kibocsátása tekintetében. A Solocarbon® sugárzótestek infravörös hőkibocsátó képessége ezzel szemben 95-99%-os! Ha infravörös szaunát vásárolna, először mindig kérje el az infravörös hőkibocsátó képességre vonatkozó hatékonysági adatokat az adott szauna sugárzótesteire vonatkozóan.

Az infravörös szaunában a legfontosabb szempont a sugárzótestek kibocsátóképessége. Ez határozza meg, hogy milyen hatékonyan kerül kibocsátásra az infravörös hősugárzás. Az egészségügyi jótékony hatások kulcsa a szaunában az infravörös sugárzás kibocsátásának a mértéke! A generikus grafit-bázisú sugárzók esetében az infravörös kibocsátóképesség mértéke jóval alacsonyabb, mint a Solocarbon sugárzóké. Ennek következtében a mi sugárzónk a leghatékonyabb távoli infravörös szaunák piacán.

Tudjon meg többet Solocarbonról

Ultra alacsony EMF technológia

Ha a piacon megtalálható legbiztonságosabb infrasugárzót keresi, ne menjen tovább, megtalálta! Saját fejlesztésű védett Solocarbon sugárzóink szinte nulla EMF-et, vagyis elektromágneses mezőt bocsátanak ki. Kattintson az EMF vizsgálati adatokhoz.

Ami a Solocarbont annyira biztonságossá teszi, az a panelek. Ezek olyan anyagok keverékét tartalmazzák, melyek mindegyikét 100%-os minőségellenőrzésnek vetette alá a Sunlighten. Tehát minden egyes különálló fűtőpanelre vonatkozóan megígérhetjük Önnek a biztonságot és a hatékonyságot, amit semelyik másik szaunagyártó nem tud megtenni a piacon! Ami még jobbá teszi, hogy a Solocarbon panelek hőszigeteltek, gyártásuk során nem használunk huzalokat, vagy ragasztókat. Tehát amikor a panelek felmelegszenek, nem bocsátanak ki egészségtelen gázokat. Az infravörös szaunáink klinikailag tesztelt technológiája a legbiztonságosabb szauna beszerzési forrássá tesz bennünket.

Tudjon meg többet minőségi szabványainkról

Szauna és egészség

Gyönyörű mestermunka és egyszerű összeszerelés

A Signature szaunák gyártása is 100 százalékban minőség-ellenőrzés mellett történik. Nem talál másik olyan infraszaunát, ami ennyire szép lenne. A csap és horony konstrukció nagyon erős, tehát erős szerkezetű, az oldalfalak 33 százalékkal vastagabbak, mint amit az iparági szabványok előírnak, tehát a szauna extra tartóssági kategóriába tartozik.

A Sunlighten szaunák PEFC tanúsítvánnyal ellátott fából készülnek, ami azt jelenti, hogy a faanyag fenntartható forrásból származik, továbbá alkalmas magas hőmérsékleten történő felhasználásra és rendkívül tartós – gyakori használatra is tökéletesen alkalmas. Hipoallergén hárs és kanadai cédrus faanyagokból kapható.

MagneSeal™ szerelés

A Sunlighten szabadalmaztatott Magne-Seal™ összeszerelési eljárása megőrzi a szaunák épségét, mert a falak könnyen összeilleszthetők. Így könnyű az össze- és szétszerelés is. Mivel a szauna használat közben természetszerűleg tágul és összehúzódik, a Magne-Seal™ illesztés alkalmazkodik ehhez, és megakadályozza a repedéseket és vetemedéseket gyakoribb használat esetén is. Eközben megőrzi a belső hőt, és a kabinon kívül tartja a hűvös levegőt. Olyan erős és tartós, mintha kapcsokat, bilincseket vagy csavarokat használnánk, de szabad szemmel láthatatlan módon.

Szabadalom szám: US 7,458,111 B2

Exkluzív pad akusztikus rezgésterápia lehetőséggel

A Signature padja tömör fából készült, 48 cm magas, és 51 cm mély, nagyon kényelmes. 10 százalékkal mélyebb, mint az iparági szabvány! Ha nem akar leülni, semmi probléma. A padok eltávolíthatók a teljes térfogatú használatához, nyújtáshoz vagy jógázáshoz.

Akusztikus rezgésterápia a mélyebb relaxációhoz

A SO SoundTM akusztikus rezgésterápia a legnépszerűbb szauna innováció! A pad alá felszerelve az SO Sound rendszer kombinálja a hang és a rezgés gyógyító hatásait az agyhullámok harmómiájának kialakításával, így a test mélyebb meditatív állapotba kerülhet.

Ismerje meg a SO Soundot

Hangterápia

Lágy fény- és színterápia beépítési lehetőség

A lágy belső világítás elegáns hangulatot kölcsönöz, mégis elegendő fényt biztosít az olvasáshoz. Az egészség és harmónia további javítása érdekében könnyen kiegészítheti szaunáját fény- és színterápiával is.

Ez a terápia a színek használatának a tudománya: a test rezgéseit olyan frekvenciára állítja be, ami egészséget és harmóniát eredményez. Minden egyes szín egy adott rezgés frekvenciájával rendelkezik, és minden egyes rezgés különböző fizikai tünetekkel függ össze.

Az élet fenntartásához testünknek szüksége van a nap fényére. Ez a fény valójában hét színspektrumra bontható. A színspektrumok bármelyikének egyensúlyhiánya testi és lelki tünetekben nyilvánulhat meg. A fényterápia különböző energiapontokon működik, segít egyensúlyban tartani a testét a látható fény teljes spektrumával, ugyanakkor minden szín különböző igényt elégít ki.

Tudjon meg többet a fény- és színterápiáról

Premium Blaupunkt hangrendszer

A szaunáinkba beépített Blaupunkt AM/FM, CD lejátszó MP3 bemenettel kiváló hangzású. Válassza ki a kedvenc dallamait, csukja be a szemét, és hallgassa a két kiváló Blaupunkt hangszóró kristálytiszta hangját.

Tekintse meg a Signature modellcsalád infraszaunáinak választékát

Signature I

Külső méretek
96 cm x 101 cm x 197 cm

Belső méretek
82 cm x 85 cm x 178 cm

Signature II

Külső méretek
130 cm x 117 cm x 197 cm

Belső méretek
117 cm x 101 cm x 178 cm

Signature III

Külső méretek
158 cm x 117 cm x 197 cm

Belső méretek
146 cm x 102 cm x 178 cm

Signature IV

Külső méretek
205 cm x 142 cm x 197 cm

Belső méretek
189 cm x 127 cm x 178 cm