Sebgyógyítás közeli infravörös sugárzással

Őrizze meg egészségét a Sunlighten szabadalmaztatott infrasugárzó technológiái segítségével! Ezek támogatják a sejtek egészségét, az izmok regenerálódását, az egész immunrendszert! A Sunlighten infravörös terápiája javítja a vérkeringést, felgyorsítja a szívverést, kitágítja a véredényeket. Mindezek segítik a keringési rendszer megtisztítását, és a sejtek jobb oxigén ellátását. A vérkeringés javulásával a verejtékezés révén a sejtek szintjéről több méreganyag kerül ki a bőr felszínére, ami javítja a sejtek egészségét, segíti az izmokat a regenerálódásban, és megerősíti az immunrendszert.

Az mPulse napsugárszaunákban lévő állítható spektrumú infravörös sugárzási technológiának köszönhetően egyedülálló eredményeket értünk el a sebgyógyításban. A közeli infravörös sugárzási tartományban működő LED technológiával kezelt sebek nemcsak gyorsabban, de kevesebb hegesedéssel is gyógyulnak.

Erre jelenleg kizárólag a Sunlighten mPulse napsugárszaunái képesek. Bőrünk fontos szerepet játszik szervezetünk környezeti hatásoktól való megóvásában. Mikor sérülés éri, fontos a mielőbbi gyógyulás, hogy elejét vegyük a különféle fertőzéseknek és egyéb problémáknak. Szaunákat ilyen célra eddig nem lehetett alkalmazni… egészen mostanáig.

infraszauna sebgyógyító hatása

A Sunlighten mPulse 3-in-1 napsugárszaunái az egyetlen olyan szaunák piacon, amelyek LED technológiával képesek közeli infravörös sugárzás kibocsátására. Szaunáink pontosan ugyanazt a technológiát használják, amelyről a NASA kutatói 2001-ben megállapították, hogy hatására gyorsul a sejtek regenerálódása, a sebek gyógyulási ideje, illetve a szövetek növekedése. A kutatás szerint a LED technológiával kibocsátott közeli infravörös sugárzás – egyes esetekben – 155-171%-kal növelte meg a sejtek növekedését, illetve 36%-kal csökkentette a sebek méretét.

Referenciáink:

Whelan et al; Effect of NASA Light Emitting Diode Irradiation and Wound Healing. Journal of Clinical Laser Medicine & Surgery, Volume 19, Number 6, 2001, Mary Ann Liebert, Inc, pp. 305-314.