10+1 érv a Sunlighten
infraszaunái mellett

Támogassa egészségét az elérhető leghatékonyabb infravörös technológiával!

1. Szabadalmaztatott, gyógyászati célra is használt Solocarbon® infrasugárzók

Küldetésünknek tekintjük, hogy a lehető leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Infraszaunáink lelke ezért az a szabadalmaztatott Solocarbon infravörös sugárzási technológia, amely az elérhető legnagyobb hatékonyságot biztosítja. A Sunlighten infraszaunái klinikailag igazoltan megemelik a test belső hőmérsékletét, csökkentik a vérnyomást és hatékony segítséget nyújtanak a testsúlycsökkentésben.

Szabadalom: US8737827B2

Tudjon meg többet a Solocarbon infravörös sugárzási technológiáról! 

Magasabb szintre emeltük az infrasugárzók terápiás hatásait azzal, hogy kifejlesztettük a Solocarbon 3-in-1® teljes spektrumú sugárzót. Ez a szabadalmaztatott sugárzótest három különböző infravörös sugárzási tartomány (közeli, közepes és távoli) legoptimálisabb hullámhosszain képes működni. Ezt 56 klinikai tanulmány igazolja. Más cégek infraszaunái – miután a gyártók nem rendelkeznek ezzel a szabadalmaztatott technológiával – nem képesek ebben a terápiás hatású hullámhossz tartományban működni.

Szabadalom: US8588593B2

Tudjon meg többet a Solocarbon 3-in-1® teljes spektrumú infravörös sugárzási technológiáról!

Innováció Solocarbon infravörös sugárzótest infraszaunáinkban
Infraszauna bőrfiatalító hatása

2. A legjobb minőségű infrasugárzás, a leghatékonyabb mennyiségben

Minden anyag képes energia elnyelésére vagy kibocsátására. Egy tökéletes ún. „fekete test”-nek a kibocsátóképessége 1.00, ami azt jelenti, hogy 100%-os hatékonysággal képes infravörös energiát kibocsátani. Ha egy anyag kibocsátóképessége („emisszivitása”) 0.6, akkor az 60%-ban képes az energia elnyelésére és 40%-ban az energia visszaverésére.

Terápiás hatás szempontjából nagyon fontos, hogy a szauna sugárzói minél magasabb kibocsátóképességi szinten működjenek, az infravörös hullámok minél nagyobb koncentrációban érjék el a szaunázó testének felületét. Amint a testünk nagy koncentrációban elnyeli az infasugárzást, sejt szinten kezd el gyógyulni.

Ha nincs meg a sugárzókban a megfelelő kibocsátóképesség, akkor a szauna csak meleget állít elő, de gyógyító hatású infrasugárzást nem ad. A Sunlighten napsugárszaunákban működő Solocarbon sugárzótestek független vizsgálatok által igazoltan 95-99%-os kibocsátóképességgel rendelkeznek.

Tekintse meg a Solocarbon kibocsátóképesség vizsgálati adatait

3. Ultra alacsony EMF kibocsátás

A Solocarbon sugárzók nemcsak az elérhető legnagyobb hatékonysággal rendelkeznek a szaunapiacon, hanem a legbiztonságosabbak is. Szabadalmazott sugárzó kialakításunk révén a Solocarbon sugárzók gyakorlatilag nem bocsátanak ki elektromágneses sugárzást. Az általunk kifejlesztett gyártási eljárással elértük, hogy szaunáinkban elektomágneses sugárzás gyakorlatilag kimutathatatlan. A Solocarbon sugárzók elektromágneses kisugárzását független szakértők vizsgálatának vetettük alá, hogy megbizonyosodjunk az EMF szint biztonságosságáról.

Tekintse meg az EMF vizsgálati adatokat 

Ultra low EMF
Szauna hatásai

4. Biztonságos alapanyagok

A Sunlighten napsugárszaunák minden egyes alkotóeleme tökéletesen biztonságos, egészségre ártalmatlan alapanyagból készült. Amellett, hogy Solocarbon sugárzóink 95-99 %-ban hatékonyak, a gyártásukhoz használt, speciális, szabadalmaztatott keverék előállítására is csak olyan alapanyagokat használunk, amelyeket az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) jóváhagyott.

Ez garantálja, hogy toxikus anyagot nem tartalmaznak, és a napsugárszaunáinkban még magasan az üzemi hőmérséklet felett sem szabadulhatna fel semmiféle egészségre káros anyag. Ezen felül még kiterjedt, független felek által végzett vizsgálatokat is megrendeltünk annak biztosítására, hogy minden anyagunk biztonságos, ártalmas összetevőt nem tartalmaz.

5. Elegáns, kézműves kivitel, környezetbarát faanyagok

A szaunavásárlás – ugyanúgy, mint bármely más jelentősebb beruházás, – nagyon fontos döntés. Ilyen sokoldalú, erős, és szép kivitelű szaunát nem lehet másutt találni a piacon. A Sunlighten infraszaunák a teljes gyártási folyamatra kiterjedő 100%-os minőségbiztosítással készülnek. Szaunáinkat – a lehető legnagyobb szilárdság érdekében – az ipari normánál 33%-kal vastagabb faanyagból készítjük. mPulse Believe infraszaunánk súlya pl. 244 kg, tehát több mint 40%-kal erősebb, mint a hasonló kategóriájú szaunák.

Mivel fontos számunkra a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés, infraszaunáinkat kizárólag a PEFC és FSC szervezetek által jóváhagyott, környezetbarát technológiával előállított faanyagokból készítjük. Választékunk: kanadai cédrus, hipoallergén hárs, illetve illatmentes eukaliptusz. Mi vagyunk az egyetlen olyan cég, amely hipoallergén hársfából készít szaunákat, mely az egyetlen olyan faanyag, amely nem szerepel a toxikus faanyagok listáján, illetve amelyről soha nem érkezett olyan jelzés, hogy bárkire is kedvezőtlen hatást gyakorolt volna.

Sunlighten infraszauna gyártása
Kiváló fából

6. Szabadalmaztatott, egyedi illesztési technológia

Kizárólag a Sunlighten napsugárszaunák rendelkeznek ezzel a saját fejlesztésű, szabadalmaztatott mágneses illesztési rendszerrel. Ennek köszönhetően szaunakabinjaink össze- és szétszerelése könnyebb és gyorsabb, a szaunáink élettartama hosszabb, a falak stabilitása, illetve hőszigetelő képessége nagyobb. Nézze meg a szerelést bemutató rövid videónkat!

7. Akusztikus rezgés terápia

Fakabinos napsugárszaunáink opcionálisan megrendelhető tartozékaként a hang-rezgés terápiás kiegészítő a hangok, és az azok által keltett rezgés segítségével vált ki jótékony hatásokat. A zenei hangok vibrálása harmóniába hozza testünket és lelkünket egyaránt. Ha ezt a napsugárszaunázás jótékony hatásaival kombináljuk, akkor biztosan a legmegfelelőbb környezetet teremtjük meg szellemi és testi gyógyulásunk számára.

Tudjon meg többet az akusztikus rezgés terápiáról

Akusztikus rezgésterápia

8. Tanúsítványokkal igazolt biztonság

A Sunlighten a legmagasabb biztonsági követelmények kielégítésére kötelezte el magát. Elektromos tanúsítványaink szavatolják, hogy minden Sunlighten napsugárszauna teljesíti a biztonsági és a teljesítményre vonatkozó követelményeket. Sajnos sok szauna vásárlónak eszébe sem jut utánajárni, hogy a kiválasztott szauna megfelel-e az elektromos biztonsági követelményeknek. Pedig biztonsági tanusítványok híján semmi nem garantálja a szauna biztonságos használatát.

Tudjon meg többet biztonsági bizonylatainkról

9. Orvosi és vevői ajánlásokkal alátámasztott hatékonyság

A 95-99%-os hatékonysággal működő Sunlighten napsugárszaunák klinikai vizsgálatok által igazoltan jótékony egészségügyi hatásokat váltanak ki. Ez az oka annak, a mi szaunáinkat több szakember és felhasználó alkalmazza, mint más márkákat.

10. Bizalom egy küldetéssel rendelkező cégben

1999. évi megalakulásunk óta küldetésünknek tekintjük, hogy olyan innovatív wellness termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki, amelyek képessé teszik a felhasználókat éltminőségük javítására. Hivatásunk, hogy egészségesebbé tegyük a világot, ebben különbözünk másoktól. Ha olyan cégtől vásárolna szívesen, amelyik a fenti érvek alapján a legjobb termékeket kínálja, válasszon az általunk gyártott szaunák közül.

Széles körben végzett piackutatás révén megállapítottuk, hogy valójában milyen vásárlói igények vannak egy infraszaunával kapcsolatban. Ez a rálátás lett az alapja olyan szaunák megálmodásának és kialakításának, amelyek nem csak szépek és nagyon hatékonyak, hanem rendkívül kényelmesek is.

+ 1. Örök garancia

A Sunlighten infraszaunáiban működő Solocarbon sugárzókra Magyarországon egyedülálló módon örök garanciát vállalunk. Miért? Mert a Sunlighten szaunák sugárzóelemeit hozzáértő szakemberek fejlesztették ki, minőségi alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a legkorszerűbb technológiával gyártják. A Sunlighten szerint gyakorlatilag lehetetlen, hogy rendeltetésszerű használat mellett a szaunákban lévő sugárzók meghibásodjanak.