Solocarbon távoli infravörös terápia

A legjobb minőségű infravörös sugárzás aktív alkotórésze

Innováció fűtőbetét

Az optimális egészségügyi előnyök eléréséhez – mint a vérnyomás- és testsúly csökkenés, méregtelenítés – nem elegendő csak hő, szükség van nagy koncentáricójú infravörös hullámokra is.

Ezért működött együtt a Sunlighten Dr. Ronald Lewarchikkel, a neves vegyésszel és bevonat szakértővel, a szabadalmaztatott Solocarbon sugárzók fejlesztése terén. Ezeknek a paneleknek az aktív alkotórésze egy különleges bevonat, amely a legjobb minőségű és mennyiségű infravörös sugarat bocsátja ki, ami a piacon kapható szaunákban a vásárlók rendelkezésére áll.

Tekintse meg a Solocarbon sugárzók kibocsátóképességi vizsgálatának eredményeit

A bizonyíték az eljárásban van

A szabadalmaztatott sugárzótestünknek a kialakítása rejti az eredményesség kulcsát. Solocarbon paneleink három különböző rétegből tevődnek össze, amelyek egymáson helyezkednek el, mint egy szendvicsnek a rétegei. Ezek a rétegek 160°C-on vannak egymással összesütve, ami csaknem tökéletes feketetestet eredményez. Ez a különleges eljárás eredményezi, hogy sugárzótesteink kibocsátóképessége 95%-os, emellett biztonságosak, és hatékonyak.

Valójában a nagy kibocsátóképességű bevonatunk előállítására használt anyagokat az FDA jóváhagyta. Ez garantálja, hogy toxikus anyagot nem tartalmaznak. Ugyanakkor ezek hőkibocsátóként is hatékonyabbak, kevesebb energiát fogyasztanak.

Szabadalom US8737827B2

Innováció - A bizonyíték az eljárásban van

Solocarbon sugárzók: a vitalitás letéteményesei

Nagy felület + nagy kibocsátóképesség + nagy infravörös teljesítmény = terápiás eredmények

Nagy felület

A távoli infravörös hullámok regeneratív hatást fejtenek ki a testre, amikor a 7-14 mikronos tartományba juttatjuk őket. Wein törvénye szerint az infravörös energia alacsonyabb felületi hőmérsékleten esik bele ebbe a tartományba. A Solocarbon sugárzótest kialakítása lehetővé teszi, hogy a legtöbb infravörös hullámhossz 9,4 mikron közelébe kerüljön, ami az a szint, amelyen az emberi test elnyeli az infravörös energiát.

Ezen a frekvencián rezonál vagy vibrál a vízmolekula is. Ez a vibráció a sejtszintű toxinok felszabadulását okozza. Ez az optimális mikron kimenet lehetővé teszi a távoli infravörös hő mélyebb behatolását, ami javítja a fájdalomcsillapítást, a méregtelenítést, a fogyást és a bőr tisztulását. A Solocarbon sugárzótestek állandó, alacsonyabb hőmérsékletet tartanak fenn, ami optimális a távoli infravörös terápia számára. A nagyobb felületű fűtők egyenletesebb hőelosztást eredményeznek, így a szauna kényelmes és terápiás élményt biztosít.

Kibocsátás

Az emissziós képesség egy tárgy azon képességét jelenti, hogy kibocsátja vagy elnyeli az energiát. A tökéletes fekete test emisszióssága 1, amely 100% infravörös energiát bocsát ki. Egy 0,6 emissziójú tárgy 60% -ot elnyel és 40% energiát visszaver. Ahhoz, hogy az infravörös terápia hatásos legyen, a szauna sugárzóinak magas emissziós szintet kell biztosítaniuk ahhoz, hogy az infravörös hullámok nagy koncentrációját tudják kibocsátani.

Mivel a szervezet infravörös nyelési szintje magas, az sejtek szintjén kezd gyógyulni. Magas kibocsátás nélkül a szauna hőt termelhet, de nem fogja tudni biztosítani a kellő gyógyhatású infravörös sugárzást. A Sunlighten Solocarbon FIR melegítők klinikailag bizonyítottan 95%-os kibocsátásúak.

Infravörös teljesítmény

Az infravörös teljesítmény az energia koncentrációjának (teljesítmény sűrűsége) és a fűtőkészülék minőségének elsődleges mutatója. A nagyobb teljesítményű hevítőberendezések hatékonyabban szállítják a teljes spektrumon lévő infravöröset.

Az infravörös fűtőberendezéseknek különböző kimeneti értékeik vannak a teljesítményük és a szaunában való elhelyezésük alapján. A Solocarbon melegítők úgy vannak tervezve, hogy az optimális mennyiségű távoli infravörös sugárzást bocsájtják ki, és a szaunában optimális pozíciókban helyezkednek el.

Solocarbon fütőtest klinikai eredmények

Klinikailag alátámasztott minőség és biztonság

A szabadalmaztatott formatervezésünk és eljárásaink miatt a Solocarbon panelek az egyetlen olyan infravörös sugárzók, amelyekről klinikailag kimutatták, hogy a méregtelenítés nagyobb hatékonysága érdekében közel 3 °C-kal megemelik a test belső hőmérsékletét, csökkentik a szisztolés és diasztolés vérnyomást, és segítik a testsúlycsökkentést

A Solocarbon nemcsak a leghatékonyabb infravörös sugárzótest a piacon, hanem a legbiztonságosabb is. Szabadalmaztatott sugárzóinknak gyakorlatilag nincs eletromágneses sugárzása. Egyedülálló gyártási eljárásunk lehetővé teszi, hogy az EMF-et gyakorlatilag kimutathatatlan szintre csökkentjük. Sugárzótesteink átfogó, harmadik fél által végzett vizsgálaton mentek keresztül az EMF biztonságos szintjének beállítása érdekében.

Minden sugárzótestre szabványnak megfelelő biztonsági óvintézkedések vonatkoznak. A Sunlighten Solocarbon® fűtési technológiája előírja, hogy a sugárzók karbonizált bambuszból készült burkolattal legyenek ellátva, ami kiemelkedő kibocsátóképességű, és toxikus anyagot nem tartalmazhat. Vevőink így biztosak lehetnek benne, hogy szaunáink maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak!

Tudjon meg többet a karbonizált bambusz burkolat biztonságáról 

Tudjon meg többet a karbonizált bambusz kibocsátóképességéről független fél vizsgálata alapján