Ergonómikus pad kialakítás
akusztikus rezgés terápiával

A hangterápia előnyei a Sunlighten infraszaunákban

Rezgésterápia infraszaunával

SO Sound hang-rezgés terápia

Az mPulse szaunáinkba kiropraktőr szakértő útmutatásai alapján tervezett ülőpadjaink csökkentik a gerincre nehezedő feszültséget. Az optimális kényelem érdekében a padok mélyebbek, mint az iparági átlag. Könnyen eltávolíthatók, hogy helyet biztosítsanak a nyújtáshoz vagy jógához. Egyúttal alkalmasak a Sunlighten exkluzív hang-rezgés terápiás készülékének az elhelyezésére. Legnépszerűbb újdonságunk, a hang-rezgés terápia olyan környezetet teremt a test számára, amelyben érzékszervünk stimulálása útján tudjuk megtapasztalni a hang és a rezgés általi gyógyulást.

SO Sound hang-rezgés terápia

Az SO Sound® ötvözi a hang és a rezgés gyógyító hatásait az agyhullámok harmóniájának a kialakításával, így a test mélyebb meditatív állapotba kerülhet. Meghatározott helyen elhelyezve a szaunában az SO Sound® rendszer erősített hangjeleket bocsát ki, amelyek hanghullámokat rezegtetnek a szauna belső felületén. A nyugtató zenék hallgatása – és annak érzése, hogy azok az egész testben rezonálnak – stimulálja a test természetes relaxációs reakcióját. A SO Sound® könnyedén beszerelhető bármely fakabinos Sunlighten szaunába.

Rezgésterápia sunlighten infraszaunával

Hangterápia: az orvoslás jövője?

Az akusztikus rezgésterápia olyan környezetet teremt a szervezet számára, amely integráltan ötvözi a hang és a rezgés gyógyító hatásait – ez része az egészséges életmód holisztikus megközelítésének. A hallott zene harmóniába hozza a testünket fizikailag, szellemileg, érzelmileg, spirituálisan, és harmóniába kerülünk a környezetünkkel is.

A SO Sound® ötvözi a hang és a rezgés gyógyító hatásait, harmóniába hozza az egész testet, mélyebb meditatív állapotot idéz elő.
Az alábbi angol nyelvű videóban az amerikai Dr. Oz beszél az hangterápia előnyeiről

Az infravörös terápia és a hang-rezgés terápia olyan természetes, gyógyító környezetet biztosít, amely az egész családja számára előnyös lehet.

A Sunlighten szauna előnyei:
 • Csökkenti a vírus által okozott gyulladást
 • Fokozza a vérkeringést, segíti a szervezetet megszabadulni nehézfémektől
 • Sejtszinten méregtelenít
 • Segíti a testsúlycsökkentést
 • Csökkenti a vérnyomást
 • Segíti a relaxációt
 • Javítja a sebgyógyulást és a sejtek egészségét
Az akusztikus rezgésterápia előnyei:
 • Kiegyensúlyozza a szívritmust és a vérnyomást, fokozza a keringést
 • Energizál, javítja a hangulatot és az érzelmi állapotot
 • Fokozza a kreativitást, fejleszti a kommunikációt és a problémamegoldó képességeket
 • Jelentősen csökkenti a stresszt, beleértve sok krónikus betegség tüneteinek enyhítését
Milyen kutatások utalnak arra, hogy a hang-rezgés terápia egészségileg előnyös?

Igazán jelentős kutatások igazolják a zene, a hangterápia és a rezgésterápia egészségre előnyös hatásait. Az alábbi tanulmányok is megerősítik ezt: