mPulse Aspire infraszauna

Aspire kabinos infraszauna

111 cm x 106 cm x 200 cm

5 távoli, 4 közepes, 3 Red/közeli

mPulse Aspire

Ön választási lehetőségeket, kellemes élményt és minden egészségügyi előnyt szeretne, amit egy infraszauna kínálhat. Az mPulse Smart szaunái testre szabható fényterápiás rendszerek. Válasszon egy klinikailag kutatott programot, amely megfelel az Ön igényeinek, ahogy azok folyamatosan változnak és fejlődnek. Élvezze a gyönyörű, egyszemélyes mPulse Aspire infraszaunában, a gyengéd vörös/közeli, közepes és távoli infravörös sugarak speciális keverékeit, hogy ellazítsa, gyógyítsa és energizálja testét.

Miért intelligens szauna?

Smart szaunánk teljesen új szintre emeli a személyre szabott wellness-t. A távoli, közepes és közeli infravörös és vörös fényterápia speciális keverékeit alkalmazó, adatvezérelt programokkal zökkenőmentesen alkalmazkodik az Ön egészségügyi céljaihoz, és személyre szabott kezeléseket biztosít az optimális eredmények érdekében.

Tekintse meg a szauna belsejét, és hallgassa meg infraszauna-tanácsadónk magyarázatát a legmodernebb funkciókról és a páratlan előnyökről, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak Önnek.

Videó lejátszása

Csatlakozz a Sunlighten mobilalkalmazás segítségével.

Az mPulse Smart Sauna mobilalkalmazása összeköti a szaunát az életeddel. Ez az ultimátum kényelmi eszköz a szauna kezeléséhez és beillesztéséhez az életed ritmusába, hogy jobb eredményeket érhess el!

Te határozod meg az egészségügyi élményt, amit szeretnél. Szükségeid napról napra változnak, és az életkor előrehaladtával. A vezérlőpanel lehetővé teszi számodra, hogy válassz hat klinikailag kutatott program közül, amelyek mindegyike optimális adagot biztosít minden hullámhosszhoz, hogy segítse a testedet mindig, amikor használod. Ideális a mai szükségleteidhez és a holnapéra is.
Fedezd fel a vörös és közeli infravörös fény keverékének erejét egy csendes, zavaró tényezőktől mentes, kényelmes élményben. A bőrproblémák kezelése, a kollagéntermelés fokozása, a gyulladás elleni harc, a fájdalom enyhítése és az általános jóllét előmozdítása transzformációs hatásokat eredményez. Az LED panel beépítve van a falakba, és intelligens technológiával rendelkezik, hogy fokozza a vörös fényterápia és a mélyebben behatoló közeli infravörös szinergiáját. Ez egy holisztikus visszaállítás.

Tekintse meg az mPulse Aspire modellt 3D-ben

  1. Fényterápia. Fokozza a szaunázás élményét és alakítsa mentális jólétét a színes fényterápiával, amely a látható fény teljes spektrumán keresztül különböző energiapontokra hat, hogy segítsen egyensúlyba hozni a szervezetet.
  2. Kézművesség és szépség. Az olyan elemek, mint az üveg sarok és a finom kézműves kivitelezés finom részletei gyönyörű élményt nyújtanak, amely összehasonlíthatatlanul felemeli a hangulatot. Mágneses rendszerünk lezárja az extra vastag falakat, hogy szigetelje a kabint, így az rendkívül csendesnek és erősnek tűnik; egy jól megépített wellness-szentély.
  3. 6 Wellness program. Ön határozza meg, milyen wellness-élményt szeretne. A vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy a klinikai kutatások alapján létrehozott 6 program közül válasszon, amelyek minden egyes hullámhosszat az optimális dózisban juttatnak a szervezetébe.
  4. Red/NIR LED infrasugárzók. Az mPulse szaunákban a LED panelek saját vörös/közeli infravörös fényterápiát biztosítanak Önnek. A Sunlighten a NASA kutatásait felhasználva kifejlesztett egy olyan LED-tömböt, amely egyetlen hullámhosszú vörös fényt és közeli infravörös fényt tartalmaz, minimális változékonysággal és észrevehetetlen hővel és fénnyel.
  5. Szaunán belüli szórakozás. A beépített tablet hozzáférést biztosít a 6 előre telepített egészségügyi programhoz, vagy személyre szabhatja saját programját. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé a folyamatos új funkciókat tartalmazó szoftverfrissítéseket. Emellett alkalmazásokat is letölthet a Google Play áruházból, így kedvenc streaming szolgáltatásait nézheti, zenét vagy podcasteket hallgathat.

mPulse Aspire Specifikáció

Külső méretek

Szélessége: 111 cm
Mélysége: 106 cm
Magassága: 200 cm

Szaunák súlya

Hársfa – 195 kg
Eukaliptusz – 210 kg
Eukaliptusz/Cédrus – 204 kg

Fűtőpanelek

5 távoli
4 közepes
3 Red/közeli

Belső méretek

Szélessége: 96 cm
Mélysége: 90 cm
Magassága: 182 cm

Elektromosság

230V – 2000W – 8.7A

A pad méretei

Szélessége: 96 cm
Mélysége: 51 cm
Magassága: 56 cm

Hársfa

Hársfa

Eukaliptusz

Eukaliptusz

Eukaliptisz/cédrus

Eukaliptusz-Cédrus

360 fokos belső nézet

Tekintse meg a többi mPulse 3in1 ® infraszaunáinkat

Megnézem
Tovább olvasom

1 személyes Aspire kabinos infraszauna

Külső méretek

111 cm x 106 cm x 200 cm

Sugárzók

5db – 2,6 m2 felületen

Megnézem
Tovább olvasom

2 személyes Believe kabinos infraszauna

Külső méretek

131 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

8 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

3 személyes Conquer kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 121 cm x 200 cm

Sugárzók

10 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

4 személyes Discover kabinos infraszauna

Külső méretek

180 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

16 infravörös sugárzó

Megnézem
Tovább olvasom

5-6 személyes Empower kabinos infraszauna

Külső méretek

217 cm x 180 cm x 200 cm

Sugárzók

17 infravörös sugárzó

Előző
Következő