A Solocarbon sugárzása
egészségesebbé teszi

Innováció fűtőbetét

Szabadalmaztatott Solocarbon távoli infravörös sugárzás

Jelenleg a Sunlighten Solocarbon távoli infravörös fűtőpanelek a leghatékonyabb távoli infravörös sugárzók a piacon. Tudományos kutatások szerint a távoli infravörös sugárzásnak nagy koncentrációkban van a legjobb terápiás hatása.

A Solocarbon panelek bizonyítottan 95%-os kibocsátásúak, ami azt jelenti, hogy az előállított energia 95%-a terápiás tartományban van. Ezért emeli meg a test belső hőmérsékletét, ami által mély, méregtelenítő verejtékezést biztosít. Ennek köszönhető, hogy klinikailag bizonyítottan csökkenti a vérnyomást, segíti a testsúlycsökkentést és támogatja a méregtelenítést.

Szabadalom US8737827B2

Innováció fűtőbetét

Az első és egyetlen Solocarbon 3 in 1® infravörös sugárzó

A Solocarbon teljes spektrumú infravörös sugárzók a piacon az egyedüli olyan szauna fűtőkészülékek, amelyek egyaránt képesek közeli, közepes és távoli infravörös hullámhosszak kibocsátására is. Különleges feltételek szükségesek ahhoz, hogy mindegyik hullámhossz előállítható legyen.

A 3 in 1® sugárzóink ezért egyidejűleg három különálló fűtési mechanizmust foglalnak magukban. Más gyártók állíthatják, hogy teljes spektrumú infravörös sugárzást biztosítanak, de sugárzóik egyszerűen nem rendelkeznek azokkal a műszaki képességekkel, hogy teljesíthessék ezt az ígéretet.

Szabadalom US8737827B2

Folyamatos innováció az egészséges életmód érdekében

A Sunlighten az innovációra épül. Szabadalmaztatott, Solocarbon infravörös sugárzó technológiánk 2002-ben forradalmasította a szaunaipart. 2010-ben újraírtuk a szabályokat, amikor elindítottuk a Solocarbon 3 in 1® infraszauna gyártását.

Ez még mindig az egyetlen olyan szauna technológia, amely egyaránt képes közeli, közepes és távoli infravörös sugárzás előállítására, méghozzá pontosan azokon a szinteken, amelyek a legjobb eredmények eléréséhez szükségesek, amint azt 56 kutatási tanulmány bizonyítja. Magasabb szintre emeltük a szauna-terápia alkalmazását a NASA által inspirált közeli infravörös sugárzású LED-ek, valamint előre beállított wellness programok bevezetésével, amelyek alkalmasak méregtelenítésre, kardio programok végzésére, fájdalomcsillapításra, testsúlycsökkentésre és az öregedés lelassítására.

Korábban a cégünk neve Sunlight Saunas volt, mára Sunlightenre váltottunk, mert olyan wellness cég vagyunk, amely elkötelezte magát a világ legjobb szaunáinknak a megépítésére. Mindez lehetővé teszi, hogy az emberek élettel telibb, egészségesebb életmódot folytassanak az elkövetkező években.

Előző slide
Következő slide