Amplify III
Emelje a tétet!

Amplify III kabinos infraszauna

158 cm x 117 cm x 197 cm

5 távoli + 2 teljes spektrumú

Amplify III

3 személyes infraszauna kabin

A Sunlighten Amplify III teljes spektrumú szaunájában gyorsan verejtékezni fog a 74 C fokos maximális hőmérsékleten. Az Amplify III otthoni szauna 5 távoli infravörös és 2 teljes spektrumú sugárzótesttel rendelkezik. Kivehető ülőpad van benne, amely lehetővé teszi, hogy a teljes alapterület rendelkezésre álljon jógagyakorlatok vagy nyújtások végzéséhez. Ez a modell opcionálisan kiegészíthető akusztikus rezgés terápiával.

Tekintse meg az Amplify III modellt 3D-ben

  1. Fényterápia.Az Amplify készüléke színterápiás világítással van felszerelve. A kromoterápia a színek felhasználásának tudománya a test rezgésének olyan frekvenciákhoz igazítására, amelyek egészséget és harmóniát eredményeznek. Minden színnek egy adott rezgés frekvenciája van, és minden rezgés különböző fizikai tünetekhez kapcsolódik. A kromoterápia különböző energiapontokon fejti ki hatását, hogy segítsen a szervezetnek visszaállítani természetes egyensúlyát.
  2. Prémium hangrendszer. Élvezze a kiváló hangzást prémium hangrendszerünkben bluetooth, mp3 WMA lejátszás, AM/FM, AUX és USB/SD bemenetekkel, beépített hangszórókkal. Válassza ki kedvenc zenéjét, csukja be a szemét, és meneküljön egy időre a világ elől.
  3. Izzadjon gyorsan és mélyen. Az Amplify sorozatú szauna felforrósodik, gyorsan felmelegszik, és biztosítja a Sunlighten szabadalmaztatott SoloCarbon infravörös méregtelenítési, kardio- és regenerációs előnyeit. Ha intenzív meleget és jó izzadságot keres, az Amplify ezt az élményt nyújtja Önnek.
  4. 2 teljes spektrumú nagy intenzitású fűtőtest. Az Amplify II egyedülálló teljes spektrumú infravörös keveréket biztosít két együtt működő fűtőtesttel. A Sunlighten szabadalmaztatott SoloCarbon távoli infravörös fűtőberendezései kiváló minőségű és nagy mennyiségű távoli infravörös hullámhosszt küldenek, a halogén fűtőtestek pedig 78,3 C°-ra emelik a levegő hőmérsékletét, mindezt a Sunlighten szabadalmaztatott kialakításával, amely gyakorlatilag nem termel EMF-t.
  5. Kiegészítő hangterápia. (Opcionális kiegészítő). Egy hangterápiás kiegészítővel még jobban lazíthat és levezetheti a stresszt a szaunában. Ez a hangtechnológia egyesíti a hang- és vibrációs terápia gyógyító hatásait, hogy ellazítsa a testet és megnyugtassa az elmét. A pad alá szerelt hangerősítő lemezek a hangot terápiás módként használják fel.

Amplify III Specifikáció

Amplify III méret
Külső méretek

Szélessége: 158 cm
Mélysége: 117 cm
Magassága: 197 cm

Szauna súlyok

Hársfa – 247 kg
Eukaliptusz – 291 kg

Fűtőpanelek

5 távoli infravörös
2 teljes spektrumú (500W/db)
*Nincs padlófűtés

Belső méretek

Szélessége: 144 cm
Mélysége: 101 cm
Magassága: 178 cm

Elektromosság

240V – 2250W  – 20A

A pad méretei

Szélessége: 143 cm
Mélysége: 48 cm
Magassága: 51 cm

Hársfa

Hársfa

Eukaliptusz

Eukaliptusz

360 fokos belső nézet

Tekintse meg az Amplify modellcsalád infraszaunáinak választékát

Amplify II

2 személyes

Sugárzók:
5 db FIR
2 db Teljes spektrumú

Szélesség: 130 cm
Mélység: 117 cm
Magasság: 197 cm
Ajtó szélessége: 71,2 cm

Amplify III

3 személyes

Sugárzók:
5 db FIR
2 db Teljes spektrumú

Szélesség: 158 cm
Mélység: 117 cm
Magasság: 197 cm
Ajtó szélessége: 71,2 cm